Телефон с добра камера?
Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
Остави го тоя "разбирач". С радио не може да се спори.
Дефектните бройки на G4 са със сериен номер започващ с 505ХХХ... и лесно може да се избегнат. А айфона за тия пари трябва да снима по-добре и от DSLR, но освен стърчаща камера, малка резолюция и 5 филтъра с друго не може да се похвали...
Дефектните бройки на G4 са със сериен номер започващ с 505ХХХ... и лесно може да се избегнат. А айфона за тия пари трябва да снима по-добре и от DSLR, но освен стърчаща камера, малка резолюция и 5 филтъра с друго не може да се похвали...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
https://www.flickr.com/photos/christophebrutel/25122231436/ По същата логика... Айде по-полека с класите. Тея класи сами си ги слагате, сами си ги обявявате, сами си ги класите.. Щом самия производител е признал, че има МАСОВ проблем с Г4, ти сам си прави сметката колко са бройките.. МАСОВ не се използва за 100-200 ;)
Както казах, телефона е хубав, но има масов дефект, така, че по-добре да се прескочи. Не е тука работата Айфон - ЛГ. Ако ще взима Андорид - Самсунга е 100 пъти по-добрия избор.
dvx_minus: Ти пък точно си мълчи.
Аз казвам, че бих избрал С7, пред айфон, тоя пак какво пише.. (no)(whistle)
@muamamu1 Самсунг определно са над в момента, за ЛГ не съм съгласен. Снимки да, видеото още не могат да го доизкусурят да е както трябва. Но момичето/жената е сложила и Айфон, явно се двуоми, може да не иска Андроид... Въпроса е, че набутва проблемен телефон при избора на толкова много други ;)
Както казах, телефона е хубав, но има масов дефект, така, че по-добре да се прескочи. Не е тука работата Айфон - ЛГ. Ако ще взима Андорид - Самсунга е 100 пъти по-добрия избор.
dvx_minus: Ти пък точно си мълчи.
Аз казвам, че бих избрал С7, пред айфон, тоя пак какво пише.. (no)(whistle)
@muamamu1 Самсунг определно са над в момента, за ЛГ не съм съгласен. Снимки да, видеото още не могат да го доизкусурят да е както трябва. Но момичето/жената е сложила и Айфон, явно се двуоми, може да не иска Андроид... Въпроса е, че набутва проблемен телефон при избора на толкова много други ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
В тази снимка няма нищо особено, само добре се виждат проблемите на малкия сензор. Факт е, че iPhone има добра камера, но Samsung и LG са поне едно ниво отгоре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
[Quote]Айде по-полека с класите. Тея класи сами си ги слагате, сами си ги обявявате, сами си ги класите..[/Quote]
Точно така, слагам си ги аз, за това ползвам камерафон G4, а не 6s, 6s + и останалите от породата ;) Показах ти лична нощна снимка, ти къде отиде не знам. Камерата на Айфон не може да заснеме това което аз съм показал, а каква и е класата оставям другите да решат, аз съм направил своя избор. :)
Точно така, слагам си ги аз, за това ползвам камерафон G4, а не 6s, 6s + и останалите от породата ;) Показах ти лична нощна снимка, ти къде отиде не знам. Камерата на Айфон не може да заснеме това което аз съм показал, а каква и е класата оставям другите да решат, аз съм направил своя избор. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
Само от любопитство, защо да не може да направи такава снимка? Имаш достатъчно светлина от светкавицата. А и виж долу, бялото е изгоряло (дори навсякъде където свети е изгоряло). Не виждам нищо специално честно казано.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
Трябва ти дълъг отвор, за да се получи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
Сладурко, от тебе по-голям бот няма, вземи ти замълчи малко, че дразниш... Ти си човека, които набутва хората с тъпи телефони...
Най-добрите камери в телефон в днешно време са в телефоните на Microsoft, заради Zeiss оптиката и PureView технологията (аз не нога да живея без PureView), както и много добрите сензори. Ето аз как бих подредил камерафоните...
Lumia 950 xl / Lumia 950 >>> LG g5 / g4 / v10 >>> Lumia 1020 / 930 / 1520 >>> Samsung Galaxy S7 / edge >>> Samsung Galaxy S6 / edge >>> Sony Xperia Z5 Premium >>> iPhone 6s plus
Всички останали марки и модели са много догонващи. Може би и HTC 10 да влезе в класацията на топ камерафоните, но да видим.
LG g4 и Lumia 950 се конкурират адски много и е трудно да се избере по-добър, но определено тези 2 модела са лидерите при камерафоните в 2-те ос-ми - Android и Windows. За iOS, то е ясно, но е доста далеч като качество спрямо тези 2 модела, че и други...
Все пак съвета ми къв авторката на темата е да си купи някой по-евтин телефон и един хубав фотоапарат. Вярно е, че са 2 устройства, но все пак фотоапаратите са направени за да снимат (като ползват доста по-качествени оптики и сензори, имат доста повече настройки и финкции, а и разполагат с ксенонова светкавица), а телефоните за да говорим по тях, да си проверяваме пощите, да чатим в социалните мрежи, да разцъкваме някоя игричка, когато ни доскучае и т.н..
Най-добрите камери в телефон в днешно време са в телефоните на Microsoft, заради Zeiss оптиката и PureView технологията (аз не нога да живея без PureView), както и много добрите сензори. Ето аз как бих подредил камерафоните...
Lumia 950 xl / Lumia 950 >>> LG g5 / g4 / v10 >>> Lumia 1020 / 930 / 1520 >>> Samsung Galaxy S7 / edge >>> Samsung Galaxy S6 / edge >>> Sony Xperia Z5 Premium >>> iPhone 6s plus
Всички останали марки и модели са много догонващи. Може би и HTC 10 да влезе в класацията на топ камерафоните, но да видим.
LG g4 и Lumia 950 се конкурират адски много и е трудно да се избере по-добър, но определено тези 2 модела са лидерите при камерафоните в 2-те ос-ми - Android и Windows. За iOS, то е ясно, но е доста далеч като качество спрямо тези 2 модела, че и други...
Все пак съвета ми къв авторката на темата е да си купи някой по-евтин телефон и един хубав фотоапарат. Вярно е, че са 2 устройства, но все пак фотоапаратите са направени за да снимат (като ползват доста по-качествени оптики и сензори, имат доста повече настройки и финкции, а и разполагат с ксенонова светкавица), а телефоните за да говорим по тях, да си проверяваме пощите, да чатим в социалните мрежи, да разцъкваме някоя игричка, когато ни доскучае и т.н..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
Хубавите компактни апарати са над 600 лв. Приятелка търсеше скоро апарат до 350 лв., но като видях какво има се разочаровах. В крайна сметка се спрях на това https://www.photopavilion.bg/промоции/промоция/продукт/Фотоапарат-Panasonic-Lumix-DMC-LF1-7511 като и казах да събере още пари. Телефоните които си изброил снимат по-хубаво от масовите сапунерки с минимално f 3...
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Телефон с добра камера?
Прекалено много се отклонихме от темата.
Ако парите не са проблем си вземи някой от следните : iPhone 6S plus, Galaxy Note 5, S7 edge.
Ако имаш търпение да изчакаш, може да видиш какво ще предложат note 6 и iPhone 7.
Ако бюджета е ограничен lg g4 е най-добрия вариант.
Ако парите не са проблем си вземи някой от следните : iPhone 6S plus, Galaxy Note 5, S7 edge.
Ако имаш търпение да изчакаш, може да видиш какво ще предложат note 6 и iPhone 7.
Ако бюджета е ограничен lg g4 е най-добрия вариант.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефон с добра камера?
Не мисля, че ако сравняваме телефон и фотоапарат за 1000 лева, камерата на телефона ще е по-добра. Просто такова твърдение ми звучи смешно и абсурдно. Най-евтиния модел телефон, от всички изброени от мен е G4 с цена около 700 лева и отгоре, а фотоапарата, който даваш за пример е 599 лева. Не разбрах как и по какви критерии сравняваш камерите на 2-те устройства, при условие че са в различен ценови клас. Аз съм убеден, че има фотоапарати около 800-1000 лева, които снимат доста по-хубаво от споменатите модели телефони.