Телефони Xiaomi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефони Xiaomi
И там гледах, но пишат, че вече няма да получат 3/64 gray (спрян бил от производство). Друг проверен сайт?
Re: Телефони Xiaomi
Здравей,
Ще кажа моето мнение. Ползвам редми 3с прайм от август. Преди ползвах iPhone 5 и Лумиа 920. Изключително доволна съм от телефона - бърз, добра батерия, красив, удобен и приятен на допир. Това е първият андроид, които ми харесва. Миуи е взела някои приятни черти от иОС. Камерата Наистина е компромис при лоша осветеност, но това е единственият минус и като за бюджетен телефон не знам какво повече да очаквам. Имам глобал ром и получавам ъпдейти от шиоми, което е по-добър вариант от гаражните ромове. Един колега има note 3 32gb mediatec, той ме зариби и също е много доволен. И само да вметна личното ми мнение за Самсунг - според мен са скъпи боклуци, колкото и хубави камери и дисплеи да правят се едно, като батериите и конекторите им не стават...
Ще кажа моето мнение. Ползвам редми 3с прайм от август. Преди ползвах iPhone 5 и Лумиа 920. Изключително доволна съм от телефона - бърз, добра батерия, красив, удобен и приятен на допир. Това е първият андроид, които ми харесва. Миуи е взела някои приятни черти от иОС. Камерата Наистина е компромис при лоша осветеност, но това е единственият минус и като за бюджетен телефон не знам какво повече да очаквам. Имам глобал ром и получавам ъпдейти от шиоми, което е по-добър вариант от гаражните ромове. Един колега има note 3 32gb mediatec, той ме зариби и също е много доволен. И само да вметна личното ми мнение за Самсунг - според мен са скъпи боклуци, колкото и хубави камери и дисплеи да правят се едно, като батериите и конекторите им не стават...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефони Xiaomi
Моя Mi4 го поръчах от ibuygou, с доставка с dhl /+20$/ и пристига за 3-4 дни на вратата, пускат го като Подарък с цена 25$ и не минава митница, НО не гарантират, че все пак няма да го спрат. Моя и на други приятели си дойдоха без проблеми и без плащане на мито и ддс...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефони Xiaomi
[Quote]Друг проверен сайт?[/Quote]
Tonke Digital Store
Goldway
Fantacy
Tonke Digital Store
Goldway
Fantacy
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефони Xiaomi
Искам по възможност ако пазарувам от чужбина да платя с paypal- по- сигурен ще бъда. Ако съответния магазин има и европйски склад това ще бъде много голям плюс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефони Xiaomi
Xiaomi Note 4 X вече има и в Plesio. А техният сервиз е един от най-приятелски настроените към клиента в България изобщо. Препоръчвам!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Телефони Xiaomi
Ами от тоя сайт, който дадох се плаща през paypal. Има европейски склад в Барселона, но само аксесоари се предлагат майче. Но не съм чул, някой да е изгърмял до сега с митница, пазарувайки от там. Икзлючително са фокусирани върху продажбата на телефони Xiaomi за Европа. Можеш да си закупиш EU гаранция за година срещу 10$ или за 2години срещу 15$. Ако нещо случайно стане - пращаш апарата към Испания за ремонт/замяна.
П.П. Може да разгледаш и в xiaomishop.bg какво се предлага. Само дето цените са 'леко' завишени, но явно са си платили мито и ддс хората... :D
П.П. Може да разгледаш и в xiaomishop.bg какво се предлага. Само дето цените са 'леко' завишени, но явно са си платили мито и ддс хората... :D
Re: Телефони Xiaomi
И моето впечатление за тази марка е много добро. Ползвал съм Mi MAX, а сега съм със MI MIX - големи екрани с максималната памет. Интерефейса е доста полиран и прилича донякъде на самсунг. Изработката е добра, солидна и не съм имал никакви проблеми. Батериите и на двата държат по цял ден при много сериозно натоварване, така че и в тази област се представят добре. Единствено като слабост според мен са им камерите, просто снимките не са на нивото на другите топ модели, но на мен това никога не ме е интересували чак толкова.
Освен тези двата, купих на един приятел Redmi Pro - и той е изключително доволен, просто телефона е супер като съотношение цена/качество. Това се отнася и за другите им модели.
Друг голям плюс е че за почти всички модели има Global ROM-ове и не е проблем да се ползват със GOOGLE.
Освен тези двата, купих на един приятел Redmi Pro - и той е изключително доволен, просто телефона е супер като съотношение цена/качество. Това се отнася и за другите им модели.
Друг голям плюс е че за почти всички модели има Global ROM-ове и не е проблем да се ползват със GOOGLE.
Re: Re: Телефони Xiaomi
[Quote]Друг голям плюс е че за почти всички модели има Global ROM-ове и не е проблем да се ползват със GOOGLE.[/Quote]
За гапсовете ли става въпрос?
За гапсовете ли става въпрос?