Входящи и изходящи обаждания през апликация с Български номер

burgas72
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Входящи и изходящи обаждания през апликация с Български номер

Мнение от burgas72 » 15 юни 2018, 07:07

Здравейте, искам някакъв съвет за апликация или софтуер,през който да мога да си купя български номер и да приемам ,избирам номера.Идеята ми е,че се прибирам в България с неограничен интернет от международна сим карта и проучвам вариант да си закупя български номер и кредит и през интернет да мога да звъня и да приемам обаждания.
Или-кой български мобилен оператор има добър пакет без договор-трябва ми само за 1 месец и не искам договори-трябват ми около 500 минути и 5-6гб дата.Благодаря ви предварително.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Входящи и изходящи обаждания през апликация с Български номер

Мнение от tzincbg » 15 юни 2018, 07:48

A1 предплатен 200 национални минути, 200 А1 минути, 4000 мб 8 лв 30 дни
Другите предплатени са по-зле.
Вива бонус уж има 300 национални минути, но отчита първоначално 3 минути.
За софтуер - vmobile, но трябва адрес в голям град, може би приятел да го регистрира
15 лв начален пакет. Включва 10 лв за разговори 2ст на мин. домашни, 7 ст на минута мобилни.
Номерът е стационарен.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Входящи и изходящи обаждания през апликация с Български номер

Мнение от tzincbg » 15 юни 2018, 07:54

А1 пакетът не Работи в роуминг, само да отбележа.
Justcall недей, входящите се чуват нормално само през wifi.
Eфoн нямало да стане, разбрах.
Вариант ти е и безплатен тест на bulsatcom voice - 1000 национални минути напълно безплатно за периода на теста(три месеца по 1000, включва и зона 1, но тя при булсатком е по-ограничена, ще я видиш на сайта имл. С VOIP приложение е.
Номер получаваш 0996(български).
Избира всякакви номера, но може да се избира само от български номера.
Води се негеографски номер - ако те избират от виваком и теленор им черпи от националните минути, но от мтел/А1 таксува по националната тарифа на минута извън включените минути.

Отговори