Връщане на по-стара история на разговорите

GallyaNs
Регистриран: 12 авг 2016, 14:02

Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от GallyaNs » 18 авг 2017, 19:05

Привет!

Търся някакъв начин или програми за връщане на по-стара история на разговорите (приблизително 4-5 месеца по-рано) в телефона.
Пробвах няколко recover програми, но последната дата е същата, коята е вписана в телефона.

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от Doondie » 18 авг 2017, 20:32

Не знам да може да се възстановяват тези данни, след като веднъж са били премахнати. Проведените изходящи повиквания могат да се видят в разпечатките (ако ги имаш активирани), но за входящите няма как да провериш. Зависи от възможностите на телефона (настройки и/или операционна система) колко назад ще пази информацията.

На новия ми телефон най-старият запис е от края на март, когато го получих. На предходния - от 03.03.2017 г. Най-вероятно тогава последно е бъгнал, затова и няма по-стари записи. Или има лимит на броя записи, които се пазят, понеже не виждам смисъл да се пазят само за последните 5,5 месеца (към днешна дата).

Дори не знаех, че има програми, които "могат" да възстановят историята на разговорите. Пробвах преди програми за възстановяване на данни след форматиране, но не беше кой знае колко успешно. Въпреки че 2 пъти съм губил всичко на телефона, все още нямам бекъп на информацията си. :|

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от algor » 18 авг 2017, 21:21

Програми бол, но те ще възстановят това, което е архивирано.
С подобна програма имам СМС-и и регистър на обаждания от година и половина, но всеки път архивирам и след това възстановявам от архива и новите се трупат нататък.

Във вашия вариант няма начин да се възстановят.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Doondie

Re: Re: Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от Doondie » 18 авг 2017, 21:27

Един вид бекъп на историята си правиш и можеш да си я възстановиш изцяло, когато поискаш? Каква програма ползваш?
Явно сега няма да му е от полза, но в бъдеще може да помогне. Аз лично ще си я инсталирам, за да си пазя историята, ако ми потрябва нещо някога. А има ли вариант да си я разархивираш на новия телефон след смяна на стария?

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от algor » 18 авг 2017, 21:36

Разбира се.

SMS & Call Log Backup

Това е името на програмата.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softrelay.calllogsmsbackup

Аз съм му дал да ми прави бакъпите в Dropbox и няма проблем след смяна на апарат или преинсталиране или ресет да се възстанови всичко от архива.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Doondie

Re: Re: Re: Re: Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от Doondie » 19 авг 2017, 16:44

Готово, благодаря. Даже няма реклами. Затова вероятно и не се поддържа, но като за безплатна програмка върши идеална работа.
Аз избрах Google Drive обаче, понеже... не съм сигурен дали имам Dropbox регистрация. :D

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Връщане на по-стара история на разговорите

Мнение от Вито » 20 авг 2017, 07:00

Аз ползвам Super Backup & Restore и съм много доволен.

Отговори