Windows или Android телефон
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Eдни се отказват, други идват. Знаеш ли колко приложения се пренаписаха на Universal платформата? Защо ще го правят за една мъртва платформа?
Подсказка - с едно приложение достигаш всички устройства, а тук говорим за над 350 милиона към момента. Това е значителен пазарен дял за да го пренебрегнеш. Телефоните в момента нямат дял, но това в краткосрочен план е напълно логично.
Важно е какво ще стане след 5-10 години и кой първи ще затвори кръга. Гугъл в момента работят по същото нещо.
Подсказка - с едно приложение достигаш всички устройства, а тук говорим за над 350 милиона към момента. Това е значителен пазарен дял за да го пренебрегнеш. Телефоните в момента нямат дял, но това в краткосрочен план е напълно логично.
Важно е какво ще стане след 5-10 години и кой първи ще затвори кръга. Гугъл в момента работят по същото нещо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
В момента само основните го правят защото M$ им плаща, всички останали бягат като "дявол от тамян". Надявам се след известно време да го осъзнаеш и да свалиш "фенските" очила, които са по-зле и от тези на Ябълките, те поне започнаха да си признават проблемите с хардуера и софтуера. Честно да ти кажа, мен определено не ме "кефи" доминиращото положение на Гугъл, защото в един момент се помислиха за много велики и започнаха да правят глупост след глупост в Андроида, добре че има и разумни хора работещи там да ги "светнат", че така не се прави.
След 2 години няма да има WP ти ми говориш за 5-10... WAKE UP... :D
След 2 години няма да има WP ти ми говориш за 5-10... WAKE UP... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
[Quote]PoceH_BS:
Можеш ли да дадеш дефиниция на - "НЕизвестни имена"?[/Quote]
Чувал ли си за blackview 5000? Едва ли :D
Можеш ли да дадеш дефиниция на - "НЕизвестни имена"?[/Quote]
Чувал ли си за blackview 5000? Едва ли :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Да, а ти? Специално за теб, на български:
1. http://www.devicespecifications.com/bg/model/333f35f7
2. http://www.smartphonesbg.com/mobilni-telefoni/187-blackview-bv5000.html
Да продължавам ли?
А ти чувал ли си за: Шаоми, Хуавей, Мейзу, Оппо, ОнеПлюс, да продължавам ли?
1. http://www.devicespecifications.com/bg/model/333f35f7
2. http://www.smartphonesbg.com/mobilni-telefoni/187-blackview-bv5000.html
Да продължавам ли?
А ти чувал ли си за: Шаоми, Хуавей, Мейзу, Оппо, ОнеПлюс, да продължавам ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Може би си първия (или втория), който е чувал за този модел.
Излез на улицата и попитай 10 (или 50 - 100, ако искаш) непознати човека знаят ли нещо за марката blackview (само да не я бъркат с blackberry) и после ми отговори, колко от тях са чували/ползвали/имат информация за тази марка.
От сега се хващам на бас, че дори и 1 няма да е чувал за такава марка, камо ли да я е ползвал.
Излез на улицата и попитай 10 (или 50 - 100, ако искаш) непознати човека знаят ли нещо за марката blackview (само да не я бъркат с blackberry) и после ми отговори, колко от тях са чували/ползвали/имат информация за тази марка.
От сега се хващам на бас, че дори и 1 няма да е чувал за такава марка, камо ли да я е ползвал.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Мхм, и това какво доказва?
Да те перефразирам:
"Излез на улицата и попитай 10 (или 50 - 100, ако искаш) непознати човека знаят ли нещо за" ТопОне и имат ли 200+ поръчки от него?!
Попитах те за дефиниция на "китайски с НЕизвестни имена" - не можеш да дадеш конкретен отговор, защо ли? :D:D:D
Да те перефразирам:
"Излез на улицата и попитай 10 (или 50 - 100, ако искаш) непознати човека знаят ли нещо за" ТопОне и имат ли 200+ поръчки от него?!
Попитах те за дефиниция на "китайски с НЕизвестни имена" - не можеш да дадеш конкретен отговор, защо ли? :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Според мен мислиш прекалено краткосрочно. Играта е по-голяма от колкото изглежда. Позицията на Майкрософт в момента е същата като на Гугъл.Едната компания е монополист на мобилния пазар и я няма никаква при компютрите. Другата владее изцяло РС пазара но при телефоните е 0. Който първи успее да оеднакви платформата си ще има стратегическо предимство. Дългосрочната игра предстои и ще е интересна... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
[Quote]Според мен мислиш прекалено краткосрочно.[/Quote]
Жестоко се лъжеш! Точно защото имам голям житейски опит мога да правя аналиази на съществуващите в момента данни, ти не можеш. Не че ми харесва, но M$ "сдава багажа" по всички фронтове, затова се и метнаха в "облака", писал съм го (на някой хора не им хареса) и съм участвал в разработката на Линукс Кернела и никога на съм искал, още по-малко пожелавал да стане МАСОВ, идеята беше друга, но комерсализацията не прощава на никого затова се и отказах.
Жестоко се лъжеш! Точно защото имам голям житейски опит мога да правя аналиази на съществуващите в момента данни, ти не можеш. Не че ми харесва, но M$ "сдава багажа" по всички фронтове, затова се и метнаха в "облака", писал съм го (на някой хора не им хареса) и съм участвал в разработката на Линукс Кернела и никога на съм искал, още по-малко пожелавал да стане МАСОВ, идеята беше друга, но комерсализацията не прощава на никого затова се и отказах.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows или Android телефон
Ще видим какво ще стане... а ще ползваме това което ни е изгодно към момента. Да не сме вързани за нещо, нали така ;)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.