Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Благодаря ви(beer)
Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Има ли опция да не се скриват хоум бутоните и четох в андроид форума да не го актуализирам веднага, защото нямало стабилен ром:)
Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Настройки-допълнителни настройки-преки пътища за клавиши и жестове-скрий/покажи софтуерните бутони
Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Благодаря, много се оплакват , че им се пукали дисплейте, как мога да видя с какъв дисплей са
Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
@rokoncho, колко много да им се пукат диспелите?! :D Ако седнеш на него или ако го изтървеш по екран, логично да се счупи. Между другото Tianma дисплеите, които са (и бяха) в повечето евтини модели на Xiaomi, често пожълтяваха след известно време на употреба. Това по-скоро трябва да те притеснява. Моят Redmi Note 2 Prime e с AUO дисплей и е наред вече 2 години и половина.
Иначе на въпроса ти: кода е *#*#6484#*#*, отиваш на Software version и търсиш Device info, под него имаш LCM - гледаш кое не ти е в червено, т.е. с черен цвят - това е твоя дисплей.
Та грабвай го и стига се вкарва във филми, щом ти е харесал модела! (beer) Електроника е и е нормално да има и дефектни бройки, особено в началото на производство. Че иначе ставаш малко като мен - исках да си купя преди време дизелов VW GOLF Plus, четене на форуми, запознаване със скрити дефекти на модела, на често срещани проблеми и най-накрая - БАМ!, купих си бензиново Peugeot 307SW без даже да го видя на живо! :D
Иначе на въпроса ти: кода е *#*#6484#*#*, отиваш на Software version и търсиш Device info, под него имаш LCM - гледаш кое не ти е в червено, т.е. с черен цвят - това е твоя дисплей.
Та грабвай го и стига се вкарва във филми, щом ти е харесал модела! (beer) Електроника е и е нормално да има и дефектни бройки, особено в началото на производство. Че иначе ставаш малко като мен - исках да си купя преди време дизелов VW GOLF Plus, четене на форуми, запознаване със скрити дефекти на модела, на често срещани проблеми и най-накрая - БАМ!, купих си бензиново Peugeot 307SW без даже да го видя на живо! :D
Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Благодаря за изчерпателния отговор.В редми 5+ влагат Тианма дисплей, а пък той е от средния клас дано са го подобрили, а пък за 2 год. гаранция все ще се види как е, то безпроблемни телефони няма, но поне да са по малко така, че е до късмет.Колега от андроид форума сподели, че , както си е зареждал телефона на 2дни и дисплея се е пукнал не е имало удари и т.н.(beer).В Ми серията какви дисплей влагат(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
От опит мога да ти кажа, че при всички модели има бъгове, проблеми и т.н
Все едно Самсунг Ноут 7 не го спряха от продажба и производство!?
Така че няма смисъл от прекалено вглъбяване в детайлите.
По-важното е - от Бг ли ще го купуваш? Да! Ще имаш ли 2г. гаранция! Да!
Ем, тогава няма от кво да са плашункаш! :-)
П.п: Ако имаш пари и не ти е голям размера - взимай по-скъпото!
Когато взех Редми Ноут 2, бях много доволен и ми излезна около 200лв.
След това си поръчах Редми 4 Про за 320лв и бях още по-доволен - камера, звук, батерия и развитие на Ос-а от девелопери за модела.
Така, че имай го в напредвид.
Все едно Самсунг Ноут 7 не го спряха от продажба и производство!?
Така че няма смисъл от прекалено вглъбяване в детайлите.
По-важното е - от Бг ли ще го купуваш? Да! Ще имаш ли 2г. гаранция! Да!
Ем, тогава няма от кво да са плашункаш! :-)
П.п: Ако имаш пари и не ти е голям размера - взимай по-скъпото!
Когато взех Редми Ноут 2, бях много доволен и ми излезна около 200лв.
След това си поръчах Редми 4 Про за 320лв и бях още по-доволен - камера, звук, батерия и развитие на Ос-а от девелопери за модела.
Така, че имай го в напредвид.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi redmi 5 или Xiaomi redmi 5+
Редми Ноут 5, китайската версия си е налична. Просто цената не е хубава и варира от 300-500 лв. И то в алито.