За феновете на Xiaomi
Re: За феновете на Xiaomi
Това е пладнешки обир. Поръчвайте си Xaomi от Fantacy Tehnology в AliExpress. Почти със сигурност и няма да мине през минитцата (няма да има 20% ДДС).
Redmi 4A
[B]269 лева Плесио, 180 лева Фантаси[/B]
Redmi Note 4 Global Version (препоръчвам ви го пред 4Х и Note 4Х, защото има малко повече честоти)
[B]479 лева Плесио, 280 лева Фантаси[/B]
Redmi 4A
[B]269 лева Плесио, 180 лева Фантаси[/B]
Redmi Note 4 Global Version (препоръчвам ви го пред 4Х и Note 4Х, защото има малко повече честоти)
[B]479 лева Плесио, 280 лева Фантаси[/B]
Re: Re: За феновете на Xiaomi
Даже на мен Redmi Note 4 Global Version ми стъпи на 260 лв. Като сложа и 10-те долара отстъпка още по евтино ми идва... От Fantacy го поръчах оня ден. Да видим кога ще пристигне. Дадох им инструкция какво да пишат на пакета....
Re: Re: Re: За феновете на Xiaomi
Да, реалната цена е под 280 лева. Умишлено умножих 140 долара по 2, което прави 280 лева, за да дам някаква максимална цена, която е МНОГО далеч от 480 лева при Плесио. [B]От 480 до 280 лева е 200 лева разлика[/B]. Нашите търговци са ненормални.
И умишлено споменах Fantacy Technology в AliExpress, защото за други търговци съм чел, че телефонът понякога минава през митницата, докато Fantacy описват пратките добре и почти винаги отиват директно в пощенския ви клон (не ги задържат на митницата за ДДС).
И отново - понеже Xiaomi са се изложили с големият брой модели, [B]най-добрият модел е Xiaomi Redmi Note 4 Global Version със Snapdragon 625[/B], защото има малко повече честоти от Note 4X, а "Redmi Note" серията е най-изгодна като цена качество. Redmi 4А и 4X (без "Note" в името) са по-нисък клас, а не са много по-евтини от Redmi Note серията.
И умишлено споменах Fantacy Technology в AliExpress, защото за други търговци съм чел, че телефонът понякога минава през митницата, докато Fantacy описват пратките добре и почти винаги отиват директно в пощенския ви клон (не ги задържат на митницата за ДДС).
И отново - понеже Xiaomi са се изложили с големият брой модели, [B]най-добрият модел е Xiaomi Redmi Note 4 Global Version със Snapdragon 625[/B], защото има малко повече честоти от Note 4X, а "Redmi Note" серията е най-изгодна като цена качество. Redmi 4А и 4X (без "Note" в името) са по-нисък клас, а не са много по-евтини от Redmi Note серията.
Re: Re: Re: Re: За феновете на Xiaomi
Големи математици сте:
1.Гаранция ,че няма да мине митницата несъществува.
2.Ако има фабричен дефект ,гаранция в Китай
3.Освен всичко ,не е ясно оригинален апарат ползвате ли.
1.Гаранция ,че няма да мине митницата несъществува.
2.Ако има фабричен дефект ,гаранция в Китай
3.Освен всичко ,не е ясно оригинален апарат ползвате ли.
Re: Re: Re: Re: За феновете на Xiaomi
Български език има ли Redmi Note 4 Global Version?
Re: Re: Re: Re: Re: За феновете на Xiaomi
Да разчиташ на гаранция на БГ магазин (онлайн, не знам дали имато офиси), си е като да разчиташ и на тая от Китай... На скоро имаше теми тука, как разни онлайнчета отказвали ремонт с най-различно оправдание. Ако ще платиш тука двойно и не ти я признаят, идва като да си вземеш направо още един нов...
Вито като дойде сподели дали е минал без митница. :)
Вито като дойде сподели дали е минал без митница. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Съобразявам се напълно с точка 1.
и понеже си купувам от топ устройствата им, чието ддс ще дойде 200лв си плащам още едни 30лв, в които търговеца ги оправя тия ддс-та и ги изпраща с дхл.
Не ги прехвърлят през 100 пощенски офиса и да не знаеш, кога и в какво състояние ще дойде..мерси
Та преди 10 дена си взех уникалният Mi Mix.
Дойде от ХК до мен точно за 4 дена и си бях спокоен през цялото време, че няма да имам никаква разправия с митници, пощи и пр ( щото съм имал и знам какво е)
и понеже си купувам от топ устройствата им, чието ддс ще дойде 200лв си плащам още едни 30лв, в които търговеца ги оправя тия ддс-та и ги изпраща с дхл.
Не ги прехвърлят през 100 пощенски офиса и да не знаеш, кога и в какво състояние ще дойде..мерси
Та преди 10 дена си взех уникалният Mi Mix.
Дойде от ХК до мен точно за 4 дена и си бях спокоен през цялото време, че няма да имам никаква разправия с митници, пощи и пр ( щото съм имал и знам какво е)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: За феновете на Xiaomi
Може ли инфо за търговеца, моля. И отзив за Микс-а, как се усеща в ръка с това керамично тяло?
[i]"1.Гаранция ,че няма да мине митницата несъществува."[/i]
Почти със сигурност няма да мине през митницата, от това, което съм чел по бг форумите за Fantacy. Ако поръчвате през друг търговец, му напишете да го изпрати като mp4 player или подобна [B]евтина техника (но да е техника) и да го пише 10-20 долара[/B].
[i]"2.Ако има фабричен дефект ,гаранция в Китай"[/i]
[B]Гаранцията си е НАПЪЛНО ОК[/B]. В тези сайтове много държат на потребителските отзиви и това някой да не напише лош отзив, защото от рейтинга им зависи броя на продажбите. Изпращаш го по БГ пощи до търговеца и ти го оправят. После вероятно ще ти покрият пощенските разходи, не съм изпращал гаранционен продукт досега, само съм връщал продукт за моя транспортна сметка, за да ми върнат парите за покупката. А и нещо странично - [B]една гаранция в Плесио струва ли 200 лева отгоре за продукт, който иначе струва само 280 лева[/B]...
[i]"3.Освен всичко ,не е ясно оригинален апарат ползвате ли."[/i]
Логиката ти в случая е точно наобратно. Fantacy е един от няколкото най-големи магазина в AliExpress, които продават само или почти само смартфони на Xiaomi. Продават по десетки хиляди смартфона от един модел. По-оригинални Xiaomi-та няма да намериш на друго място, напротив, [B]шансът да попаднеш на fake е точно в магазини с малко продажби на този продукт[/B]. Не говоря за Плесио, защото са бял магазин, говоря принципно.
[i]"Български език има ли Redmi Note 4 Global Version"[/i]
Има, след като си ъпдейтнеш Андроида на телефона до нова версия, защото има от няколко месеца.
Да, [B]rumbo[/B], кажи инфо за търговеца?
Почти със сигурност няма да мине през митницата, от това, което съм чел по бг форумите за Fantacy. Ако поръчвате през друг търговец, му напишете да го изпрати като mp4 player или подобна [B]евтина техника (но да е техника) и да го пише 10-20 долара[/B].
[i]"2.Ако има фабричен дефект ,гаранция в Китай"[/i]
[B]Гаранцията си е НАПЪЛНО ОК[/B]. В тези сайтове много държат на потребителските отзиви и това някой да не напише лош отзив, защото от рейтинга им зависи броя на продажбите. Изпращаш го по БГ пощи до търговеца и ти го оправят. После вероятно ще ти покрият пощенските разходи, не съм изпращал гаранционен продукт досега, само съм връщал продукт за моя транспортна сметка, за да ми върнат парите за покупката. А и нещо странично - [B]една гаранция в Плесио струва ли 200 лева отгоре за продукт, който иначе струва само 280 лева[/B]...
[i]"3.Освен всичко ,не е ясно оригинален апарат ползвате ли."[/i]
Логиката ти в случая е точно наобратно. Fantacy е един от няколкото най-големи магазина в AliExpress, които продават само или почти само смартфони на Xiaomi. Продават по десетки хиляди смартфона от един модел. По-оригинални Xiaomi-та няма да намериш на друго място, напротив, [B]шансът да попаднеш на fake е точно в магазини с малко продажби на този продукт[/B]. Не говоря за Плесио, защото са бял магазин, говоря принципно.
[i]"Български език има ли Redmi Note 4 Global Version"[/i]
Има, след като си ъпдейтнеш Андроида на телефона до нова версия, защото има от няколко месеца.
Да, [B]rumbo[/B], кажи инфо за търговеца?