C510
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Sony Ericsson C510
65000 sa mu dostatuchni
Ако може някой да ми отгори: Този модел поддържа видео формат mpeg4 - до каква максимална рамка, битрейт, фрейма/секунда възпроизвежда. Моя стария телефон например работи с .3gp и .мр4, рамка, не по-голяма от 176х144, максимален битрейт 256 кв и до 15 кадъра/сек. Крайния резултат е насичане на картината на видеоклипа. Моля някой да ми отговори, защото консултантите по магазините вдигат рамене, а и в мрежата не открих тези данни за видеото на С510.
-
- Регистриран: 23 ное 2009, 15:43
abe telefonat e hubav oba4e na skoro sre6nah ne6to stranno.Telefona se kazva sony ericsson c510 a vidqh da se predlaga telefon sony ericsson c510i.Moge li nqkoi da obadi dali tova e suvsem dr telefon ili e prosto edno podobrenie :):):)mersi predvaritelno:):):)
Старите индекси на SE включваха и втора буква. I (international) е 900/1800MHz вариант и е най - разпространения; А (americas) e 850/1900MHz вариант; често има и C (China) - той е за Азия, най - често Китай. Твоя е c510i и няма никаква разлика, ако не го пише. [B]ПИШИ НА КИРИЛИЦА.[/B]
Имам S500i и на него вървят клипове на 320х240, 25fps mp4 codec, 384kbit/s, audio AAC 128kbit/s. Моделът е от 2007 г. Предполагам , че този модел след като е по-нов ще вървят и на него. Аз мисля че е глупаво да се търсят повече мегапиксели, защото съм видял че какъвто и модел на нокиа да вземеш качеството няма да е по-добро от един обикновен апарат. Колкото и да ти е качествена матрицата, кат ти е малка оптиката нищо повече не можеш да постигнеш кат качество. Най-важното колко ще ти издържи батерията, като ти се наложи понякога да проведеш дълги разговори да не те излага телефона.
-
- Регистриран: 13 дек 2007, 13:33
georgikg , клиповете ги прави 320х240 , най-вероятно с 30 кад.в сек. снимките също не са лоши,звука е перфектен,има смайл шутер,акселерометър,плейра е 3.0 на уалкман (версията мисля че е тази,както е при К850i и W890i) Аз лично много го харесвам,въпреки че светкавицата не е ксенон,тъй като преди време имах к800 , но определено този по ми допада и е по як на вид 14-15 мм е дебел,за такава сума пари това е идеален телефон.Дано да съм помогнал,ако имаш някакви въпроси ет ти скайп : element_of_life0702
Imam go ot 2 sedmizi i zasega mi dopada dosta :) bateriqta darji stabilno ,sviri dobre,kamerata hitro se otvarq.Minusi ne se se6tam za sega.
яки снимки на светло, готини приложения, яка тема ray
бавен при отваряне на медиа, бърз интернет на практика HSDPA не на теория както при много други
бавен при отваряне на медиа, бърз интернет на практика HSDPA не на теория както при много други
по принцип дисплея е 320/240 мп
но с някои допълнителни програми може да се възпроизвежда и по висока резолюция, за бит рейта незнам но да е възможно по малък
кадрите в секунда-те се ограничават от бит рейта
но с някои допълнителни програми може да се възпроизвежда и по висока резолюция, за бит рейта незнам но да е възможно по малък
кадрите в секунда-те се ограничават от бит рейта
Много съм доволен от телефона, имам го от известно време и нямам забележки както от към дизайн, така и от към работа на телефона, всичко си му е на 6+ принципно не съм фен на Сони Ериксон от 2006 (тогава имах СЕ за първи път), но сега останах очарован от него. Звукът в слушалката е много добър, звукът в говорителя при свирене на мп3 е доста добър и силен, чак понякога ме плаши и най-вече като звъни сутрин се будя от него, което при мен си е направо за хвалба :)
Който го вземе няма да сгреши, казва го човек, който е имал доста телефони от всички марки.
Който го вземе няма да сгреши, казва го човек, който е имал доста телефони от всички марки.