C510
Re: Sony Ericsson C510
Здравейте! Бих искал да получа малко повече информация за самия телефон: има ли забавяне във функционалността на телефонна при поставянето на карта-памет; в тази връзка трябва ли да съобразя софтуера, който е поставен; какви са границите на размера на мемори картата, които мога използвам? Какво е качестовото на звука от плеъра ( за сравнение, например с NOKIA 3120 Classic); има ли някакви смущения при разговор; какво е качеството на камерата? И последно - какво е включено в пакета при покупката? Ще се радвам да получа отговор от Вас :)
[Quote]Squire:
има ли забавяне във функционалността на телефонна при поставянето на карта-памет[/Quote]
Какво общо има поставянето на карта памет с функционалността на телефона ?
Карта можеш да сложиш до [B]32 GB M2[/B].
Плейъра е [B]Walkman 3[/B] - много по-добър от този на 3120.
Какви смущения при разговор ?
В комплекта има:
* телефон
* батерия
* USB кабел
* слушалки
* упътване на няколко езика
има ли забавяне във функционалността на телефонна при поставянето на карта-памет[/Quote]
Какво общо има поставянето на карта памет с функционалността на телефона ?
Карта можеш да сложиш до [B]32 GB M2[/B].
Плейъра е [B]Walkman 3[/B] - много по-добър от този на 3120.
Какви смущения при разговор ?
В комплекта има:
* телефон
* батерия
* USB кабел
* слушалки
* упътване на няколко езика
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Може би остананах леко неразбран. Имам предвид - ще забави ли работата на самия телефон поставянето на мемори карта (на някои модели не им "понася", а и съм дочувал, че дори и 1 GB го забавя много) и какъв е максималния размер, който мога да поставя, тъй като, съгласи се, при 32 GB едва ли ще мога да отворя нормално и едно приложение :) Съществува ли някакъв код, с който да се покаже версията на софтуера за Сони Ериксон?
Влез в сервизното меню, там може да провериш версията на софта.
Иначе стари телефони, като K800 и K770 работят спокойно със 8gb. Не се притеснявай да си вземеш и повече, няма да бави.
Иначе стари телефони, като K800 и K770 работят спокойно със 8gb. Не се притеснявай да си вземеш и повече, няма да бави.
Ами щом стари модели като K800 (от 2006-та) работи без проблем с 8GB карта (пълна) няма да имаш никакъв проблем на C510, който е доста по-нов модел.
За да видиш версията на софтуера влизаш в:
[B]Меню > Настройки > Общи > Услуга актуализ. > Версия софтуер[/B] и гледаш това, което започва [B]R......[/B]
За да видиш версията на софтуера влизаш в:
[B]Меню > Настройки > Общи > Услуга актуализ. > Версия софтуер[/B] и гледаш това, което започва [B]R......[/B]
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Благодаря за отговорите! До сега съм използвал единствено Нокиа, но така като гледам един Сони Ериксон ще върши доста по-добра работа :)
Уха, смело :) Очаквай нападки от хардкор феновете на Нокия, аз лично те подкрепям, обаче. От години съм със СЕ, и не просто не мисля да ги сменям, вършат ми чудесна работа. Относно С510 - добър вариант в нишата цена / качество.
[Quote]от значение е само качестото на оптиката и на матрицата[/Quote]
Защо всички забравяте софтуера? Софтуерът на камерата е този, който определя качеството на снимките - брой използвани цветове, яркост, контраст, наситеност, съотношение на цветовете, обем на снимката в байтове и т. н. Опиката била важна - я се замислете: за какво Нокия се хвалят, че слагат "Карл Цайс" на телефоните си, като много малко от тях имат оптично увеличение? Отговорът е: за да оправдават високите си цени. Не виждам смисъл от такава оптика, освен ако не е поставена на фотоапарат. Тя дава отражение най-вече при оптичното увеличение. Също така раликата в дисплей с 16 млн. цвята и такъв с 262 хил. не може да се забележи, а и дисплея не прави снимката, нали? :)
Защо всички забравяте софтуера? Софтуерът на камерата е този, който определя качеството на снимките - брой използвани цветове, яркост, контраст, наситеност, съотношение на цветовете, обем на снимката в байтове и т. н. Опиката била важна - я се замислете: за какво Нокия се хвалят, че слагат "Карл Цайс" на телефоните си, като много малко от тях имат оптично увеличение? Отговорът е: за да оправдават високите си цени. Не виждам смисъл от такава оптика, освен ако не е поставена на фотоапарат. Тя дава отражение най-вече при оптичното увеличение. Също така раликата в дисплей с 16 млн. цвята и такъв с 262 хил. не може да се забележи, а и дисплея не прави снимката, нали? :)
Аз мисля, че най-важният компонент е матрицата. Софтуерът също не е маловажен, а мегапикселите са пазарен трик за лъскави рекламки :)
прав си камерата на С510 е трепач въпреки че е на 3,2мп бие омниа-та ми на 5мп
но на тъмно сдава багажа, дори на стайно осветление
но на тъмно сдава багажа, дори на стайно осветление