C702
Re: Sony Ericsson C702i
хей нямам думи за теб бе пич ако от това се определяха цените просто тогава незнам какво да кажа.Тези цени не сиги измислям,нези сайтове не са мое притежание а й някаква орентировачна цена от 600 лв за модел от тази година и стия екстри неми се струва скъп.Ако е нокия със сигорност ще стартира от 800 лв най вероятно
Днес май си си забравил чувството за хумор. :)
Автор: Stan*
Дата: 29.02.2008 10:54
Около 220 евро преди данъци и такси, тоест в БГ стартова цена може би в диапазона 500-600 лв. Старт на продажбите - май месец.
Много си добър-в майския каталог на 2be го има за 600 лв. и 550 лв. с карта.
Дата: 29.02.2008 10:54
Около 220 евро преди данъци и такси, тоест в БГ стартова цена може би в диапазона 500-600 лв. Старт на продажбите - май месец.
Много си добър-в майския каталог на 2be го има за 600 лв. и 550 лв. с карта.
Този телефон попадна в прототипен модел в мен за 1 ден и определено съм разочарован от SE.Камерата пасваше по добре на определението 2mp. без автофокус,звука също не беше на ниво,когато е на max прашти яко,е поне Gps-a бачкаше нормално.Консрукцията малко прилича на K700i които излезна през 2004г. d iehd i;e 2008г. и такава форма направо е смешна за днешното съвремие демек за 2008г.
каде си го гледал този каталог
Nqkoi moje li da mi kaje kak da si go zakupq tozi telefon
като излезне на пазара ще ти е най лесно.Все още го няма никаде
има го но го като цена но изобщо не е влизал в българия този телефон очакват го към края на другата седмица или последната от месеца.Проверил съм лично не се залъгвай от каталога
някой взел ли си е вече този телефон да каже мнението си как е