C702
Re: Sony Ericsson C702i
имай на предвид само че трафикът е скъпичак
Някой може ли да ми каже какви са тия букви E или G над антената за обхвата.Блгодаря предварително
Това е сигнализация за това, че имаш покритие на GPRS или EDGE.
-
- Регистриран: 06 сеп 2008, 21:46
Telefona e super.Naposleduk SE zapo4naha da praviat mnogo dobri i izdrujlivi telefoni dokato po starite im modeli biaha pulna skrub,mnogo se 4upeha naprimer K600i mnogo kalpav telefon.No tozi tuk izglejda mnogo dobur.Da se nadiavame 4e 6e produljat da praviat takiva mobilni ustroistva i v bude6e.Spored men bavno,bavno C seriata 6e zameni K seriata prosto e vapros na vreme,no kadeto horata vikat dano dojiveem za da vidim.
Tq weche q smeni!! + towa tozi telefon mi se stori dosta bezinteresn kato go gledah w Germanos. Predstawete si napred1ka na SE, shtom kato mu widqh meniuto i si kazah, 4e ne mi hareswa zashtot mi umr1zna meniuto na stariq mi telefon- K700... Mnogo mi hareswa SE, no neka da posmenqt platformata ;)
-
- Регистриран: 06 сеп 2008, 21:46
Da to da e samo platformata SE imat mnogo ne6a da promeniat no spored men vurviat vse pove4e nagore.Vremeto 6e pokaje.
да но аз нямам GPRS настройки и съм изключил 3G
Не съм 100% сигурен дали апарата сигнализира дали си в съответното покритие ако не си въвел настройките, но моят Самсунг F250 ми казва всеки път дали съм в покритие на GPRS или EDGE дори при положение, че не съм вкарал съответните настройки от конфигуриращият SMS (не ги вкарвам нарочно, защото често сменям глобулската с вивателската карта)..
Така или иначе EDGE (2.5G) работи автоматично, ако имаш настройки за GPRS
Сигурен ли си, че не си ги инсталирал без да искаш:? (настройките идват автоматично (поне при Глобул и Вивател) когато смениш SIM-картата).
Така или иначе EDGE (2.5G) работи автоматично, ако имаш настройки за GPRS
Сигурен ли си, че не си ги инсталирал без да искаш:? (настройките идват автоматично (поне при Глобул и Вивател) когато смениш SIM-картата).
Да сигурен съм защото с съм на МТЕЛ и още преди 2 години аз лично ги изтрих ,а с тази карта съм от 2001г. Просто нямам абсолютно никакви интернет настройки
Най-вероятно нещата са същите като при Самсунг - сигнализира ти, че си в покритие на GPRS или EDGE дори при положение, че не си вкарал съответните настройки.
Това не означава, че можеш ползваш интернет. Също като при WLAN - казва ти, че има мрежа, но ако е заключена не можеш да я ползваш..
Това не означава, че можеш ползваш интернет. Също като при WLAN - казва ти, че има мрежа, но ако е заключена не можеш да я ползваш..