C702
Sony Ericsson C702i
Дали това няма да е краят на К серия на СЕ, поне във варианта K cybershot ;). Дизайнът не е нищо особено, но пък има GPS, устойчивост на вода и прах, камера със стабилизатор на изображението – все интересни моменти в този модел, които го правят привлекателен. А и е с по-голям дисплей от “уж по-големия си събрат” C902.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Sony Ericsson C702i
Tova e telefona!
Освен gps i някои други малки подобрения този телефон много ми напомня на к800 - к810.
Виж и Sony Ericsson G900 в GSMArena.
Чудесен камерафон. Както каза Stan,тази нова "С" серия вероятно ще замести досегашната "К". На пръв поглед много прилича на К800 и мисля, че това не случайно.
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
Интересно,защо трябва да е като к800 като е със "заоблени краища"...
Виж като функции даже го задминава.
Защо пък да замести К серията - какво и има на нея ?
Виж като функции даже го задминава.
Защо пък да замести К серията - какво и има на нея ?
Това засега е предположение, ще се разбере.
Естествено е да е с по-добри функции, все пак нещата вървят към развитие.
Не че и има нещо на К серията, но новата С серия засега са със бранд cyber-shot и функции като на К серията, та на това се базират предположенията ми. А също мисля, че приликата на пръв поглед (особено на снимката тук) с К800 никак не е случайна.
А теб те разбираме - имайки предвид ника ти, едва ли те радва смяната на серията. :)
Естествено е да е с по-добри функции, все пак нещата вървят към развитие.
Не че и има нещо на К серията, но новата С серия засега са със бранд cyber-shot и функции като на К серията, та на това се базират предположенията ми. А също мисля, че приликата на пръв поглед (особено на снимката тук) с К800 никак не е случайна.
А теб те разбираме - имайки предвид ника ти, едва ли те радва смяната на серията. :)
Харесва ми това, че телефона е подсилен като конструкция и е устойчив на прах и капки вода, защото доколкото разбрах, не е напълно водоустойчив. Ако наистина е една стабилна конструкция, която не "скърца" и се усеща самата здравина на телефона когато го усетя в ръката си, сериозно ще се замисля дали да не си го взема. Наистина зависи и цената каква ще е, предполагам, че ще стартира като скъп телефон, но доколкото имам наблюдения телефоните с марка Sony Ericsson бързо има пада цената и като цяло са доста по-ефтини при идентични функции с Nokia, но все пак да не забравяме, че в цената не един телефон не са калкулирани само hi-tech технологиите.
А и камерата на този модел съм убеден, че ще е супер.
Чакам го да излезе.
А и камерата на този модел съм убеден, че ще е супер.
Чакам го да излезе.
Ето един линк със снимки и инфо на С702. особенно атрактивни са първите две снимки на телефона показващ го в екстремни условия.
http://u-volga.ru/readnews/16211
http://u-volga.ru/readnews/16211
Ако от Sony Ericsson наистина са решили да заменят досегашната К серия с новата С (в което има не малко логика, изхождайки от разсъждението, че ако W серията е наречена така според първата буква на думата "walkman", то логично е серията камерафони да бъде наречена според първата буква на "camera"), не е изключено да пренесат камерата на К800 директно в този без промени. Това би било един наистина много силен старт за новата серия. Лично аз силно се надявам да го направят, още повече предвид факта, че са търсили известна прилика с К800.