C905
Re: Sony Ericsson C905
и аз така като си го купих. батерията се зареждаве да не кажа всеки ден или през ден. wifi-то го гася като не го ползвам и пак пада. после случайно открих нещичко.
влез в позиционни услуги и после в настройки. третата опция е да забраниш GPS-а. той много товари батерията. пускай си го само като го ползваш иначе просто го забранявай. ще видиш голяма разлика уверявам те lyly
влез в позиционни услуги и после в настройки. третата опция е да забраниш GPS-а. той много товари батерията. пускай си го само като го ползваш иначе просто го забранявай. ще видиш голяма разлика уверявам те lyly
Вчера си купих този телефон и останах много доволен. Телефона прави невероятни снимки и през нощта, и през деня. Wi-Fi ще ми бъде много полезен за вбъдеще. Някой, ако има въпроси за този телефон може да ми пише на скайп - k19_russia.
Някой знае ли как стои въпросът с качването на карти за GPS-а?
Kak da si pusna GPS-a bez vrazka prez operatora
Mnogo mi tovari smetkata(angry)
Mnogo mi tovari smetkata(angry)
Наскоро си купих с905 доста едобър нямам особенни проблеми овен един,койт го имах и спредишния к800.когато ПОЛУЧАВАМ фаилове презБЛУТУТА ми изписва съобщение че паметта е пълна при положенние че имам над 1гб свободна от 2гб.същото беше и при к800 него му актуализиржах софтуера ама не се оправи не е от картата щото са две отделни.ДАИТЕ НЯКАКВА ИДЕЯ освен преинсталирване защото е с905 версия VODAFON и не едостъпно в меню настройки, незнам дали въобще може да се актуализира!!!!!!!!!!!ПОМАГАИТЕ ( на разбираем за глупаци език )
http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/itiseasytorunupdateservice/c905?lc=bg&cc=bg
Вече трябва да се надяваш да има излязла нова версия, операторските излизат по - късно.
Вече трябва да се надяваш да има излязла нова версия, операторските излизат по - късно.
Вече една седмица ползвам телефона и съм доста доволен. Общо взето, който е свикнал да работи с SE няма да има никакъв проблем с менютата. Батерията си държи абсолютно нормално /при мен изкарва около 5 денонощия/. Дисплея се вижда много добре, дори и в слънчев ден, бутоните работят меко и сигурно, а това, което четох по-нагоре за поскърцване на слайдера при мен го няма/поне за сега/. Общо взето с този телефон SE измиха срама от изобретенията си след К 800. Има обаче и нещо което не ми допада особено и това е че като влизаш във фаиловия миниджър не виждаш отделните папки в паметта на телефона и на картата памет и единствения начин да разберещ, кое къде се намира е да го направиш през РС.
още един път няма ли да го напишеш
Здравейте и от мен.Предстои ми да получа такъв телефон и живо ме интерсува това за GPSа-може ли да се ползва без оператора или задължително минава през него.Питам сега,защото все още имам време да си променя заявката.Ако някой знае със сигурност как е полжението ,ще съм благодарен за точен отговор.
Може без оператора ама е безплатна само 3 месеца и после цакаш.