C905
Re: Sony Ericsson C905
Хубаво-3месеца,3 месеца.А после на кой трябва да плащаш? За какво и колко?Обясни ми, ако обичаш по-подробно.
Не съм се интересувал повече. Даже не зная дали има карти на БГ.
-
- Регистриран: 02 окт 2009, 19:21
Хора проблем!С905-цата не чете МП4,което е 20МБ с резолюция 320х240,а снима в тази резолюция също и филм които е 149МБ имате ли представа защо??? казва ми кенот плей диз видео :(:(:( каква може да е причината?
-
- Регистриран: 02 окт 2009, 19:21
Друго важно нещо,защо при снимане вечер снимам лице и ръце...лицето излиза с телесният реален цвят,а ръката много жълта или има ли някаде падаща светлина тя на снимката излиза пак много жълта..каква е причината?Благодаря ви предварително!
Причината може да от това с каква програмка са правени тези клипове или филми! Аз понеже имах сащия проблем и реших да експериментирам и порбвах да си направа тест. Конвертирах клип с друга програмка и с другата програмка стана и тела чете МП4! Просто има някаква разлика в конверторите! Твоя проблем е от това с кви прог. си праивиш клиповете, а моя е че бях много доволвн от тоя модел. А сега не много! Скъса му се лентовия кабел и незнам точно как се сменя :) Ако някои знае ако иска да кже.
Еи сериозно, ако някои знае как се сменя лентовия кабел на C905 ако може да каже! Мн е лошо всичко си бачка само, че е всеедно си без дисплей! Иначе като цяло сам страшно доволвн от телефончето :) Мерси предварително!
Е как се сменя...8)Носиш го на сервиз и си плащаш ако не е гаранционен(cyber)
do vsi4ki koito polzvat sony ericsson c905 vodafone versiq!moje da si smenite softuera prez edin sait,izliza kum 20 lv!https://davinciteam.com
az se namirazm v uk i predi sedmica si go vzeh ot Vodafone,oba4e kakto vsi4ki znaem kak tezi idioti skapvat aparatite s tehniq soft,re6ih da go smenq s drug!
v saita koito sam poso4il se pla6ta ,i ti davat registraciq s neq vliza6 i si puska6n edno prilojenie koeto sinhronizira6 TELEFONA!za info skype:genadi.pashev
az se namirazm v uk i predi sedmica si go vzeh ot Vodafone,oba4e kakto vsi4ki znaem kak tezi idioti skapvat aparatite s tehniq soft,re6ih da go smenq s drug!
v saita koito sam poso4il se pla6ta ,i ti davat registraciq s neq vliza6 i si puska6n edno prilojenie koeto sinhronizira6 TELEFONA!za info skype:genadi.pashev
Еи колега то в сервиза всеки може! Да в гаранция е, но не ми се чака повече от месец! И без това кабела струва само 10Лв, защо да давам 50 60лв по сервизи!
Софт не се сменя така със синхронизация! И защо да даваш 20Лв като в нета има няколко сеободнии версий? Аз лично като си носих един път тел. на сервиз, и те те ми сложиха водафонски софт, и аз още на другия ден си го смених сам на личния комп! Мнго лесно и барзо става! И тоя софт на водафон невиждам защо да прецаква тела, той даже е по лек защото е опростен!