C905
Re: Sony Ericsson C905
Всъщност първият камерафон с 5МР матрица на европейския пазар е LG KG920. А на изток тогава вече имаше 10МР такива
Не знам кой ми изтри мнението като заключих темата, но той си знае. Писах поради каква причина заключвам темата и то не завинаги.
Аполончо пак взе да хвали нокиа и понеже мнението му НЕ е по темата и няма никаква връзка с нея затова му изтрих мнението.
Беше споменал, че iPhone не можел да достигне по продажби нокиа и че нокиа имали 40% пазарен дял и те били първите които направили телефон с 5 Мрх камера, а преди тях samsung направиха 10 Мрх - макар и не за европейския пазар, но това е друг въпрос.
В темата става въпрос за Sony Ericsson C905, а не за iPhone или нокиа и пазарния й дял!
Придържайте се главно към това, а не да спамите в темата с излишни простотии ( обърщението е към онзи "любим" спамер на целия форум ).
Аполончо пак взе да хвали нокиа и понеже мнението му НЕ е по темата и няма никаква връзка с нея затова му изтрих мнението.
Беше споменал, че iPhone не можел да достигне по продажби нокиа и че нокиа имали 40% пазарен дял и те били първите които направили телефон с 5 Мрх камера, а преди тях samsung направиха 10 Мрх - макар и не за европейския пазар, но това е друг въпрос.
В темата става въпрос за Sony Ericsson C905, а не за iPhone или нокиа и пазарния й дял!
Придържайте се главно към това, а не да спамите в темата с излишни простотии ( обърщението е към онзи "любим" спамер на целия форум ).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте, имам един въпрос да попитам какво означава, че телефона има ТВ изход ?
Значи, че можеш да го вържеш към телевизора.
Правиш снимки/видео гледаш ги на ТВ-то и т.н...
Правиш снимки/видео гледаш ги на ТВ-то и т.н...
Сър Джордж, линковете си се генерират, просто ги напиши слято и само с един ред разстояние между тях. Без да искам изтрих единия, но нямам грам време сега, ще те помоля да го върнеш, ако не е проблем.
Брей! От кога го чакахме тоя модел....Супер! Мислех, че ще излезе догодина, ще бъде интересно! По принцип съм фенка на НОКИА, но този модел,а ко прави губави снимки ще ис го взема. Сигурно ще го пуснат на 1100 лв и отгоре...Защо в галерията няма идея как изглежда отвътре????
Не се надявай много на тоя модел.Nokia и Samsung със сигурност вече имат по-добри 8MP модели и ще ги пуснат в продажба преди SE.Моделът на Nokia ще
е по-функционален,на Samsung - с по-добра камера и по-привлекателен.
е по-функционален,на Samsung - с по-добра камера и по-привлекателен.
Ясно,ще минаваме на СЕ.За мен е важно моделът да има разнообразни функция и добър
дисплеи.
дисплеи.
Да SATMAN, сигурно с 8 пиксела на Самсунг и Nокия ще се видят зелени човечета на луната,защото технологията им е много напредничава и по-добра от всички,особено от СониЕриксоновата.
Satman4o, конкурираш се с Аполончо в дебилните изказвания. По-добре трай като нямаш какво да кажеш.