C905
Re: Sony Ericsson C905
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=198518&cat_id=2&view=0&offset=0
ОК.Ще ти напомня скоро.В момента мога само да изразя искрените си съчувствия за избора ти на телефон.
Телефонът на всички времена
"Телефонът на всички времена" - абе колега, как си? Къде го вкара тоя телефон в алеята на славата, защо мислиш, че ще се помни? Това, че другите марки си траят, не значи, че няма да изкарат нещо по-добро.
А този безжичен интернет нормално ли ще работи? Защото примерно смартфоните и покетите отварят страниците по един начин, а пък тези без ОС по друг.
А този безжичен интернет нормално ли ще работи? Защото примерно смартфоните и покетите отварят страниците по един начин, а пък тези без ОС по друг.
А така ей тва вече ми харесва много браво на Сони яката работа :)
Defakto i 10000 cvqta ti stigat.Pove4e 4ove6koto oko ne moje da razli4i,cvetovete gi slagat samo kato reklamen trik.
Ako sa s razli4ni rezoliucii moje edin telefon s 400 cvqta da ti se struva po-dobur ot telefon s 16m cvqta.Rezoliuciqta e po-vajna ot cvetovete.Zatova i kompaniite ne nablqgat na cvetovete.
opredeleno shte si go kupq! :)))))) MOI E!
мисля че тази миниатюрна оптика няма да покаже невиждани снимки въпреки осемте мегапиксела на матрицата.и като цяло не виждам нещо революционно в този модел,малък дисплеи без тъчскриин,липсва операционна система,нямам идеа за gps едва ли е функционален,силно залагам на xperia да повдигне позападналия реитинг на сониериксон
Dali vav florida GSM-a e izleznal i ako ne e nqkoi ako ima informaciq koga shte izliza shte sam mu blagodarna da q kaje... a do kolkoto cenata sig shte e nad 1000 nqkoi ima li si predstava ?