C905
Sony Ericsson C905
Браво, браво - 8Mpx камера.
Минерално стъкло, за да не се драска и доста функции от Cyber-Shot.
Дисплей подобен на W910 (ако не и същият) и батерия за 9 часа непрекъснат разговор.
WiFi на не смарт... май Nokia имаха подобени модели, но не ставаше да се кънектнеш към някоя точка и да си ползваш нета, дано тука поне става. GPS при обикновен телефон сме виждали... всички карти се теглят на момента, съмнява ме да го оправят. TV Out за SE е нещо ново. 160 MB и още 2 GB карта - то е ясно да има място за всички снимки :)
Минерално стъкло, за да не се драска и доста функции от Cyber-Shot.
Дисплей подобен на W910 (ако не и същият) и батерия за 9 часа непрекъснат разговор.
WiFi на не смарт... май Nokia имаха подобени модели, но не ставаше да се кънектнеш към някоя точка и да си ползваш нета, дано тука поне става. GPS при обикновен телефон сме виждали... всички карти се теглят на момента, съмнява ме да го оправят. TV Out за SE е нещо ново. 160 MB и още 2 GB карта - то е ясно да има място за всички снимки :)
Re: Sony Ericsson C905
Надявам се да прави добри снимки. ;)
Абе всичко му е добре, ама тези цветове така не ги направиха 16 M... И Xperia-та много ми харесва, но заради цветовете и камерта не бих я зел, нито пък този(заради цветовете).
Ей, не разбрахте ли, че тези цветове не се усещат...
Иначе телефонът е страхотен. Интересно ми е дали е отново с А200 платформа и 200MHz процесор...
Иначе телефонът е страхотен. Интересно ми е дали е отново с А200 платформа и 200MHz процесор...
В предишни модели не са се усещали цветовете така е, ама интересно как разбрахте, че е добър телефона без да сте го виждали!!?
На "хартия" не звучи/изглежда зле. ;)
На "хартия" не звучи/изглежда зле. ;)
Казва ли ти някой...
Иначе повечето цветове са отличен търговски трик, който елементарно заблуждава баламите. Иначе заради по - честите зареждания на батерията тя се износва по - бързо и така вървят и техните продажби :)
Иначе повечето цветове са отличен търговски трик, който елементарно заблуждава баламите. Иначе заради по - честите зареждания на батерията тя се износва по - бързо и така вървят и техните продажби :)
не казват нищо за записа на видео - сигурно не е за хвалене щом са го покрили
:)
:)
Този телефон е орисан да повтори зашеметяващият успех на К800, след който СЕ нямаха реално качествен флагман..(К850 не става и беше издънка).
Според мен излиза тъкмо навреме, когато НИКОЙ друг производител все още няма конкурентен продукт (а и не се чува да изкарат такъв, бтв) и ще поразтресе пазара - ultimate камера-телефон, много близък до японските представители на марката..
..Този cyber-shot ще ги изпозастреля всичките, сигурен съм.. :))
Според мен излиза тъкмо навреме, когато НИКОЙ друг производител все още няма конкурентен продукт (а и не се чува да изкарат такъв, бтв) и ще поразтресе пазара - ultimate камера-телефон, много близък до японските представители на марката..
..Този cyber-shot ще ги изпозастреля всичките, сигурен съм.. :))
ще видим - добавянето на повече мегапиксели в сензор, който запазва размера си обикновено води до лоши резултати