дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Подаваш жалба с/у Теленор в КЗП, друго не мога да те посъветвам. А в Сони Център апаратите не се ли поддържат от същия сервиз?
-
- Регистриран: 16 фев 2016, 23:03
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Ами аз съм от Велинград :) а този модел го продават само в теленор, това е най голямата грешка в живота ми, сега в сряда пак отива в сервиз, персонала се държи безобразно а на тея в сервиза им е все едно дали има проблем. Може самата партида да е дефектна така както ноут 7,тея хем са тъпи хем упорити, сложили управителка където идея няма от телефони нооо да спори може и да ме убеждава как сам съм си виновен и едва ли не съм си потрошил телефона. Хубаво си имах ноут 4 защо се подлъгах да го продам за това сони.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Обади се на 123 оператор и се оплачи
-
- Регистриран: 05 апр 2016, 10:15
Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Че защо им купувате боклуците на Сони, те продават само боклуци. Миналата година купих аква и го продадох след 5 дни.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
То така е с повечето оператори. За това най-хубаво е, ако има сервиз на дадената марка телефони в града, директно да им се носят. Може и по куриер да им го пратите. В сервизите на операторите, гледат да протакват нещата. 1 месец чакахме Мтел да отключи стара нокия, вземата преди 6-8 години и накрая излезе, че не може да го отключи. Е защо са ги заключвали, като не могат да ги отключват. Истината е телефон от бг оператор, никога или ако ще си взема телефон човек от тях, трябва да ги гони до дупка и да ги плаши с КЗП, съд и т.н. С добро не разбират.
-
- Регистриран: 05 апр 2016, 10:15
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
[Quote]В сервизите на операторите, гледат да протакват нещата.[/Quote] Ква им е файдата на операторите да протакат като ремонта/замяната не е за тяхна сметка, а за тая на производителя? От такова размотаване ще има смисъл само яко след това свършената работа не се заплаща ама едва ли има толкова закъсала фирма, дето произвежда телефони.