дефектни модели на ХА ултра в Теленор
-
- Регистриран: 16 фев 2016, 23:03
дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Здравейте,
миналия четвъртък го купих от теленор батерията му пада за 3 часа при комбинирана работа на 12 часа зареждане преди това, смениха ми го, вчера ми дадоха нов цяла нощ е седял на зарядно от 7 тази сутрин до 8.15 сега е на 87%,другото което ме притесни е в дясната част на екрана където е извивката на 2.5D стъклото при тестване на дисплея на бял и черен екран има лента с пиксели като дъга цветни и се набиват много на очи при работа с телефона,погледнах други модели със същото стъкло на същото място там този проблем го няма. Моля за съвет днес пак ли да го нося за рекламация.
миналия четвъртък го купих от теленор батерията му пада за 3 часа при комбинирана работа на 12 часа зареждане преди това, смениха ми го, вчера ми дадоха нов цяла нощ е седял на зарядно от 7 тази сутрин до 8.15 сега е на 87%,другото което ме притесни е в дясната част на екрана където е извивката на 2.5D стъклото при тестване на дисплея на бял и черен екран има лента с пиксели като дъга цветни и се набиват много на очи при работа с телефона,погледнах други модели със същото стъкло на същото място там този проблем го няма. Моля за съвет днес пак ли да го нося за рекламация.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Или просто може да искате да Ви върнат парите, ако не нова бройка.
-
Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Проблема е че това е втори телефон даден от Теленор и дали описаното от мен е основание за дефект,това с пикселите по края много ме притеснява.Веднъж ми смениха телефона днес ако го нося сигурно ще откачат в магазина.Или аз съм карък или пратката им е дефектна.
Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Имаш право да го върнеш без обяснения срещу парите ти.
Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
От оператор става ли тоя номер? След като си го отворил да го върнеш? Мислех, че само ЕМАГ предлагат тая екстра. Дори не знаех, че ги заменят. Преди дори на 2-рия ден да се развали или да даде дефект, го пращаха на сервиз... От кога са тея промени? Доста приятна изненада.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
в рамките на 3 дена ако стока даде дефект се ЗАДЪЛЖАВАТ да я заменят това не е само в теленор,в моя случай беше батерията отидох показах че не е ок и чаках един ден за нов телефон,за съжаление и той не е много ок ама поне батерията кара
Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Абе директно отиваш и искаш нов или да ти върнат парите, няма какво да се притесняваш. Все пак си дал сума ти пари, а и все пак това е телефон, който ще го ползваш 1-2 години, а не нек'ви дънки и обувки, че да не ти дреме толкова :)
Смело отиди и поговори с някой служител, ако не става - поискай среща с управителя на магазина. (yes)(beer)
Смело отиди и поговори с някой служител, ако не става - поискай среща с управителя на магазина. (yes)(beer)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
Беше на ремонт в петък го върнаха хаха аз казвам изгоряли пиксели от двете страни на дисплея те ми го дават с ъпдейт хахах, и наглоста на персонала в събота като ходих пак да правя рекламация, било им писнало от моя телефон и викат и крещят. Явно цялата партида ха ултра е с дефекти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: дефектни модели на ХА ултра в Теленор
А защо не си го купи от Сони център в мол Сердика? Цената му там е 860лв. Предполагам, че с гаранцията там нещата ще са друга бира.(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra