Elm
Re: Sony Ericsson Elm
Моля и на мен да обясните как да махна от дисплея този прозорец "днес:
-
- Регистриран: 31 окт 2010, 20:49
Колеги значи току що се и за се набутах да си сложа "ДНЕС" на дисплея на тела. Номера за махането е следния
1 - Отключвате
2 - Веднаж с джойстика на горе
3 - Лявото копче веднаж (над зелената слушалка)
4 - Показват се икните на календара, феис бук, крачкомера и още една. В средата на дисплея пише "Скрив" натискатего и след това "Назад" Това е по-подоробно няма за къде.
1 - Отключвате
2 - Веднаж с джойстика на горе
3 - Лявото копче веднаж (над зелената слушалка)
4 - Показват се икните на календара, феис бук, крачкомера и още една. В средата на дисплея пише "Скрив" натискатего и след това "Назад" Това е по-подоробно няма за къде.
ако те интересува мога да ти обясня как се маха въпросното днес
Много благодаря! Получи се! Много ми харесва телефончето, само дето не ми дадоха кабел USB с него. Малко не ми допада това, че като снимам трябва да да се старая да ми е съвсем неподвижна ръката иначе малко размазва. На по-старите сонита като K800i няма такова нещо!
-
- Регистриран: 07 яну 2011, 18:17
На сонитата зуумваш след като направиш снимката, може да си избираш коя точно част да зуумнеш.
-
- Регистриран: 07 яну 2011, 18:17
".....google maps без gps трафик...."-дай го де :-))
Няма Google Maps без трафик, а карта за MapNav, която е на Google Maps - има разлика!
За MapNav повече подробности тук: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1998145&st=0&gopid=14105760entry14105760
За MapNav повече подробности тук: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1998145&st=0&gopid=14105760entry14105760
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 07 яну 2011, 19:15
Тема: Re: Sony Ericsson Elm [Re: draji]
Автор: vladovn
Дата: 23.12.2010 09:40
Няма, при SE не може да се зуумва при по - голяма резолюция.
Има.С 995 съм и при най-голямата резолюция си има 16х зоом ... (whistle)
Автор: vladovn
Дата: 23.12.2010 09:40
Няма, при SE не може да се зуумва при по - голяма резолюция.
Има.С 995 съм и при най-голямата резолюция си има 16х зоом ... (whistle)
-
- Регистриран: 28 юли 2006, 17:36
(beer)(beer) Поръчах си телефона от SLOT MOBILE и пристигна на другия ден.Много съм доволен .Телефона е прекрасен.Всичко му работи просто перфектно.Камера ,WiFi .....летят.
(flower)(flower)(flower)Няма забележки телефона .Инсталнах си скайп и си чатя на воля.Браузвам си докато ме заболи главата.Препоръчвам го на всеки който бяга от тъчскрийна.GPS си работи перфектно.Traction ID кефи много.Телефон мечта!(beer)
(flower)(flower)(flower)Няма забележки телефона .Инсталнах си скайп и си чатя на воля.Браузвам си докато ме заболи главата.Препоръчвам го на всеки който бяга от тъчскрийна.GPS си работи перфектно.Traction ID кефи много.Телефон мечта!(beer)
Имам Сони Ериксон Елм ,много съм доволен от телефона,но все още не мога да инстална Скайпа ,моля пишете ми как да направя това стъпка по стъпка.Ще съм много доволен,благодаря предварително.