Elm
Re: Sony Ericsson Elm
За евтин модел си има всичко. С GPSа можеш да си помогнеш когато ти се налага да откриеш адрес или да се ориентираш ако си се загубил.
Мдаа при мен батерията сега държи повече като махнах крачкометъра.[B] Ribarin-a [/B] мисля , че в спецификациите на телефона си пише че фейс и разни там подобни имат ограничение... само може да се разглеждат или нещо такова. А през wi-fi мисля, че въобще не може да се визитват (whistle)
Здравейте, от доста време съм фен на Sony Ericsson , използувала съм различни модели, но предпочитам с клавиатура , свикнала съм с определените позиции на клавишите и за мен е много важна бързината на писане и приемане на различни команди. Преди 2-3 месеца си взех Sony Ericsson Elm, но се дразня от факта, че са сменили позициите на определени клавиши - напр. шпацията и избор на главни и малки букви, освен това не мога да извадя голям часовник на екрана си и най-вече напоследък реагира супер бавно при натискане на клавиши. Примерно изключва много бавно приключил разговор или изчаква много време за да намери контакт или да премине от една команда към друга. Никога не ми се е случвало това с други телефони и е много изнервящо. Ако някой е наясно с този проблем и може да ми помогне, ще съм много благодарна.
-
- Регистриран: 02 май 2011, 14:07
telefona e xubav no neznam za6to mi se poqvi ot kalendara nqkakvo prozor4e koeto po nikakav nani4 nemoga da go maxna ako moje nqkoi da mi pomogne
Даваш джоистика веднаж нагоре и после от левия бутон демаркиеаш и после от централния бутон в джоистика изключваш.Излизаш после и готово.
Много скапан телефон! Два пъти беше на ремонт за смяна на слушалката в рамките на година и половина! (no)
Благодаря за добрите думи.За тел. който няма операционна си е направо супер,скайпа съм го пробвал от летището в Москва и Токио ,работи перфектно, разбира се на чатене.GPS нямам ,попадна ми един вариант но не проработи ако някой има има добре работещ за Елм да праща и да обясни как се инсталира.Снимките които прави са добри като за 5 мгп. апарат.Нямам никакви проблеми за почти 2 години работа с него.WI-FI работи чудесно ,използвам Опера мини.Въобще Елма се справя чудесно.Като река да го сменям ще се до питам до форумите в Мобиле България.Новия сигурно ще е Сони Ериксон Лайв уит Уолкман или Рей,но се колебая за Нокия Н8 или 603,700,701.Благодаря Ви Христос Воскресе.
Здравейте . Искам да помоля за помощ. Става въпрос за телефон Sony Ericcson ELM . Изтеглих си скайп за телефона ,който съм ползвал преди , но сега не иска да се свърже със сървара .. изписва ми \"failed connect to skype server\" как да реша този проблем .
Другият ми проблем е свързан приложението ТРАКЕР ( то е за изчисляане на дистанции ,които са изминати с телефона - например като отида да бягам на стадиона да ми покаже колко бягам ) цаката е ,че трябва да се свърже със сателит , тоест да намери сателит , но не успява да го направи . ? ИДЕИ ?
И последно искам да питам възможно ли е да кача whatsapp на телефона под вида на .jar ?
Другият ми проблем е свързан приложението ТРАКЕР ( то е за изчисляане на дистанции ,които са изминати с телефона - например като отида да бягам на стадиона да ми покаже колко бягам ) цаката е ,че трябва да се свърже със сателит , тоест да намери сателит , но не успява да го направи . ? ИДЕИ ?
И последно искам да питам възможно ли е да кача whatsapp на телефона под вида на .jar ?
Пропуснал си тази новина: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2114014
[Quote]Който до сега е си е ползвал спокойно Java-Skype /A.K.A \"Skype Lite\"/ вече няма да може и нека да не се чуди защо:
Microsoft си казаха думата, 2013 сме. Форумът им се напълни с теми за един и същ въпрос: защо аджеба Java-Скайпа не се вписва и показва съобщението \"Failed to connect to Skype server\" ?[/Quote]
Отговорът:
[Quote]http://community.sky...pe/td-p/1350371
Скайп Лайт вече е недостъпен.[B] Поддръжката за този продукт беше преустановена през Февруари 2010 и изключена напълно на 8 Януари 2013[/B]. /Вторник/ Ако използвате Скайп Лайт на вашият мобилен телефон, вие ще виждате съобщение \"Провал при свързване със Скайп сървър\" [B]и той вече няма да работи.[/B][/Quote]
[Quote]Който до сега е си е ползвал спокойно Java-Skype /A.K.A \"Skype Lite\"/ вече няма да може и нека да не се чуди защо:
Microsoft си казаха думата, 2013 сме. Форумът им се напълни с теми за един и същ въпрос: защо аджеба Java-Скайпа не се вписва и показва съобщението \"Failed to connect to Skype server\" ?[/Quote]
Отговорът:
[Quote]http://community.sky...pe/td-p/1350371
Скайп Лайт вече е недостъпен.[B] Поддръжката за този продукт беше преустановена през Февруари 2010 и изключена напълно на 8 Януари 2013[/B]. /Вторник/ Ако използвате Скайп Лайт на вашият мобилен телефон, вие ще виждате съобщение \"Провал при свързване със Скайп сървър\" [B]и той вече няма да работи.[/B][/Quote]
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
а мога ли да си кача да кажем whatsapp ?