Elm
Re: Sony Ericsson Elm
телефона е перфектен. А за абонатите на Глобул да ги зарадвам - за 2.50 на месец абонамент получават неограничен GPRS и 10MB 3G(което е нищо), но иначе неограничения ГПРС е невероятен. има и други пакети но са по-скъпи. Хайде сега се кефете.
-
- Регистриран: 12 окт 2010, 18:18
:D аз съм заредил скайп за w890 на моя и работи перфектно през wi-fi и оператора мога да ви го дам през скайп както и google maps без gps трафик с който ще намерите всеки адрес по света и упътване до там. ivelin0605
Здравейте ! Инсталирвам си WeTravel, но не мога да го накарам да зареди картата на България, ще съм ви благодарен ако ми помогнете.
-
- Регистриран: 31 окт 2010, 20:49
Здравейте от 3 дни имам Sony Ericsson Elm и незнам като пусна wifi-to как да разбера дали интернета се черпи от wifi безплатната мрежа или ми се включва от интернета който е от Мтел. На дисплея ми на gsm-a над обхвата ми стои "Е" и като вляза в интернет по точно Web не знам от къде идва трафика, ако някой има наблюдение над този телефон нека да сподели как да разбера от къде идва нета. Благодаря.
-
искам да пипитам като си пусна wifi как да разбера че ползвам него защото ми се показва една планета на дисплея отгоре и незнам дали това не е от мтел интернет. Обяснете моляви.
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Когато е кълбото е мобелен нет не wi-fi
Здр . ! от от близо 4 дена съм притежател на Елм-а искам да разбера за + и - който притежава , от хора които го имат и знаят що за стока е благодаря предварително.
1. Автор: centur
Дата: 29.07.2010 23:09
Изключи си 3G-то, защото то хаби най-много батерията, ако обхвата е слаб.
Влез в: Меню > Настройки > Свързване > Мобилни мрежи > GSM/3G мрежи > Само GSM
изкючих го .. имали някакфа опастност .. да си повредя телефоно .. било то софтуерно или .. оператори ала - бала ? плс чакам ви отговорите .
1. Автор: centur
Дата: 29.07.2010 23:09
Изключи си 3G-то, защото то хаби най-много батерията, ако обхвата е слаб.
Влез в: Меню > Настройки > Свързване > Мобилни мрежи > GSM/3G мрежи > Само GSM
изкючих го .. имали някакфа опастност .. да си повредя телефоно .. било то софтуерно или .. оператори ала - бала ? плс чакам ви отговорите .
[Quote]cvsp:
изкючих го .. имали някакфа опастност .. да си повредя телефоно .. било то софтуерно или .. оператори ала - бала ? плс чакам ви отговорите . [/Quote]
Ако неправилно изваждаш USB кабела без да си дал Eject.
Влизаш в [B]My Computer[/B] и щракаш дясно копче върху една от двете памети (телефонна или карта НЯМА значение) и избираш [B]Eject[/B], а на екрана на телефона ще ти се появи надпис: "Сега е безопасно да премахнете USB кабела..." или нещо такова беше.
По време на ъпдейт, ако прекъснеш връзката с USB кабела също може да повреди софтуера (в повечето случаи няма проблем - започваш отново, но за всеки случай ти го казвам).
изкючих го .. имали някакфа опастност .. да си повредя телефоно .. било то софтуерно или .. оператори ала - бала ? плс чакам ви отговорите . [/Quote]
Ако неправилно изваждаш USB кабела без да си дал Eject.
Влизаш в [B]My Computer[/B] и щракаш дясно копче върху една от двете памети (телефонна или карта НЯМА значение) и избираш [B]Eject[/B], а на екрана на телефона ще ти се появи надпис: "Сега е безопасно да премахнете USB кабела..." или нещо такова беше.
По време на ъпдейт, ако прекъснеш връзката с USB кабела също може да повреди софтуера (в повечето случаи няма проблем - започваш отново, но за всеки случай ти го казвам).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Това G или С над обхвата си мисля, че е точно GPRS обаче и аз не мога да го махна ... ти справи ли се с тоз проблем ?
-
На мен над обхвата ми е едно "Е" то какво обозначава.