Форматиране на карта K850
Форматиране на карта K850
Слагам нова карта 4GB Memori Stick Micro на К850.Не работи.Чувал съм, трябва първо да се форматира.Къде в менюто е тази функция, защотот не мога да я намеря?Или трябва през РС?
Re: Форматиране на карта K850
Такава функция в тела за форматиране нема да намерш, за разлика от Нокиа.
Така че пробвай през компа.
Така че пробвай през компа.
Хахаха, по-смешно нещо не бях чувал.
Има си опция от менюто на телефона да се форматира картата: Меню > Органайзер > Файлов диспечер > Опции > Състояние памет > Memory Stick > Още > Формат. M.S. (кода по подразбиране е 0000, ако не е променян).
Има си опция от менюто на телефона да се форматира картата: Меню > Органайзер > Файлов диспечер > Опции > Състояние памет > Memory Stick > Още > Формат. M.S. (кода по подразбиране е 0000, ако не е променян).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ебаси, досега не съм и подозирал за това (не ми се е налагало, а и не съм и попадал на форматирането). Просто съм стигал до "състояние на
памет" и съм получавл инфото, без да подозирам, или по-точно да забележа и да натисна опция "избор". И това толкова дълго време.
Искам да благодаря на Centur за поправката и информацията, както и да поднеса извинението си пред читателите за недоразумението.
памет" и съм получавл инфото, без да подозирам, или по-точно да забележа и да натисна опция "избор". И това толкова дълго време.
Искам да благодаря на Centur за поправката и информацията, както и да поднеса извинението си пред читателите за недоразумението.