G900
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Re: Sony Ericsson G900i
Рано е да се каже - SAR стойността се задава обикновенно със старта на телефона.
Sony Ericsson G900 - официално в продажба!
Автор: deadreckoning
Дата: 28.05.2008 13:59
G900 е тук! Вх. поща
Отговор
Отговор до всички Отговор до всичкиПрепращане Препращане Печат Добавяне на Sony в списъка с контакти Изтриване на това съобщение Сигнал за фишинг Показване на оригинала Изопачен текст на съобщението?
Sony Ericsson
до мен
подробности
07:03 (преди 6 часа)
Logo SEMC
Fun & downloads MyPhone Sony Ericsson
Преди време, ни помолихте да ви уведомим когато новият G900 е по магазините. Е, сега е. Така че го вземете от най близкия магазин и бъдете първия който го има!*
Кликнете тук за детайлна информация за G900
Най добри пожелания от всички нас,
Sony Ericsson
Свържете се с нас | Юридически | Поверителност на Вашите данни
©Запазени права 2001-2007. Sony Ericsson Мобилни Комуникации. Всички права запазени.
* Moля обърнете внимание че наличностите на G900 може да бъдат ограничени до определен търговец, оператор или дистрибутор.
EDIT/
deadreckoning, преместих мнението ти в съществуващата тема да не се повтарят.
Хубав ден!
Автор: deadreckoning
Дата: 28.05.2008 13:59
G900 е тук! Вх. поща
Отговор
Отговор до всички Отговор до всичкиПрепращане Препращане Печат Добавяне на Sony в списъка с контакти Изтриване на това съобщение Сигнал за фишинг Показване на оригинала Изопачен текст на съобщението?
Sony Ericsson
до мен
подробности
07:03 (преди 6 часа)
Logo SEMC
Fun & downloads MyPhone Sony Ericsson
Преди време, ни помолихте да ви уведомим когато новият G900 е по магазините. Е, сега е. Така че го вземете от най близкия магазин и бъдете първия който го има!*
Кликнете тук за детайлна информация за G900
Най добри пожелания от всички нас,
Sony Ericsson
Свържете се с нас | Юридически | Поверителност на Вашите данни
©Запазени права 2001-2007. Sony Ericsson Мобилни Комуникации. Всички права запазени.
* Moля обърнете внимание че наличностите на G900 може да бъдат ограничени до определен търговец, оператор или дистрибутор.
EDIT/
deadreckoning, преместих мнението ти в съществуващата тема да не се повтарят.
Хубав ден!
Телефона наистина се продава - има го в германос, на добра стартова цена :-)
-
- Регистриран: 15 юли 2006, 11:50
SAR 1,47W/Kg. Доста е висок този показател. Напоследък новите модели на СЕ са с много високи стойности на излъчване.
Няма ли някой собственик на този телефон да напише отзив за качествата му? От доста време вече е в продажба, а коментари никакви!!!
ami palen bokluk fen sam na se ama tva e absoluten tasak
Не е верно. Много си е готин телефона. Активен дисплей, бързо предвижване, не мисли много, добра камера с добри снимки, доста ефектни опции, които са интересно измислени. Единствения минус му е, че не са сложили и GPS, но се преживявва, особено с останалото което има. ;)
naprotiv mnogo misli,malak displei i slaba bateria,imahgo dva meseca i go mahnah sega 4akam x1
Или си попаднал на кофти телефон, или и аз не знам, защото нищо вярно няма, което каза. Мисли си много бързо и много бързо си бяга по менютата. Не знам от какво реши, че е бавен. За малкия дисплей ще го приема за майтап. Все пак от 240 x 320 пиксела, колко по-голям трябва да бъде, 8 инча? А в момента gsm-a ми работи вече 5-ти ден и батерията ми е на половината. И пак си говоря, не си го спестявам, но съм изключил 3G-то и то не заради батерията, а защото не ми трябва.
Но щом си решил, че това не е телефона за теб, няма да те бутам я. За мен, това е моя телефон, или поне докато не излезе някоя по-добра конкуренция.
Но щом си решил, че това не е телефона за теб, няма да те бутам я. За мен, това е моя телефон, или поне докато не излезе някоя по-добра конкуренция.
Нали съм си голям любопитко и за това сега не знам как да се оправя.
Реших да проверя дали няма по-нова версия на софтуера, чрез Update Service и излезе, че има. Някаква на Сингапур. Викам си айде ще го обновя. Обнових го и сега нито имам Българско меню (само Английски и Китайски), нито програмите с които по принцип се флашва, искат да го идентифицират, а най-странното е че и Update Service програмата, също не го разпознава. А и ми трябва файл за Български език за версия на органайзера 1205-0647 R6K842, а такъв в официалната страница на SE не се предлага.
Някой да има идея за някаква помощ как мога да го върна на старата версия или ако има файл за БГ език за тази версия?
Реших да проверя дали няма по-нова версия на софтуера, чрез Update Service и излезе, че има. Някаква на Сингапур. Викам си айде ще го обновя. Обнових го и сега нито имам Българско меню (само Английски и Китайски), нито програмите с които по принцип се флашва, искат да го идентифицират, а най-странното е че и Update Service програмата, също не го разпознава. А и ми трябва файл за Български език за версия на органайзера 1205-0647 R6K842, а такъв в официалната страница на SE не се предлага.
Някой да има идея за някаква помощ как мога да го върна на старата версия или ако има файл за БГ език за тази версия?