Моля, споделете XA1 за нашия пазар имат ли проблема с тъчскрийна по ъглите, където е с по ниска чувствителност или направо не отчита допир. Поръчах версията G3112 (би трябвало да е за европейския пазар) онлайн, но за беда прочетох по англоезичните форуми, че проблема е изключително масов и по-лошото е нерешим дори след смяна на дисплея. Сега се чудя дали да откажа поръчката.
Благодаря предварително.
Имат ли проблем Xperia XA1 с тъчскрийна
Re: Имат ли проблем Xperia XA1 с тъчскрийна
Аз преди година отказах поръчано Мейзу защото прочетох, че има масов проблем със сензорния бутон... Реших, че няма смисъл да рискувам, въпреки промоцията в pc store.
На Sony XA пък на няколко човека около мен дисплеите им пожълтяха. Явно не са им силна страна.
На Sony XA пък на няколко човека около мен дисплеите им пожълтяха. Явно не са им силна страна.
Колега, аз купих един такъв ХА1 за жена ми, в момента просто не мога да ти кажа каква точно версия е, но със сигурност няма никакви проблеми с екрана. Тези проблеми са били за по-старите партиди. Иначе телефончето си е доста добро, даже преди няколко дни получи Орео...
Pixel 8
Здравей,аз съм XA1 от януари месец,купен от Теленор.Нямам никакви проблеми с тъча.и аз четох в андроид форума за подобен проблем но е само първите бройки продавани от Технополис.