J110i
-
- Регистриран: 30 мар 2006, 19:45
Sony Ericsson J110i
Emi...telefon4eto e za hora s nisuk budjet.Neznam kakuv e smisala da se proizvejdat takiva telefoni sled kato v momenta ima J100
Re: Sony Ericsson J110i
Imam predi6niq J100i za tazi cena prosto e perfekten nai-dobriq v tozi klas telefoni nqmam nikakvi zabelejki vsi4ko e OK ;bateiq softwear-idealen zaslujava si 100%
ocenka 9.5 po desetobalnata!
ocenka 9.5 po desetobalnata!
Интересувам се от този апарат на Сони Ериксон
Zaslujava si tsenata! :)
Iskash li 60 kinta nerazpechatvan sshte ti popalnq gaaranciqta na mqsto za 2 god. e garanciqta
Не ми харесва въобще, но ако имаш малко пари за gsm става и този. ;-)
Смисълът е в по-добрата батерия:близо ДВА пъти по-издържлива.
И едно доуточнение-J110i е със литиево-полимерна,а не както го представят с литиево-йонна(в други сайтове).
P.S.Коригирам се- тъй като батериите са с еднакъв капацитет 900 mAh,предимството е в по-малката консумация.
И едно доуточнение-J110i е със литиево-полимерна,а не както го представят с литиево-йонна(в други сайтове).
P.S.Коригирам се- тъй като батериите са с еднакъв капацитет 900 mAh,предимството е в по-малката консумация.
Разликата е никаква. Литий-йон-полимерните и литиево-йонните батерии нямат разлика, полимерът се използва единствено за да се придаде различна форма на батерията (което е удобство при серийното производство).
Не си мисли, че полимерните батерий са по-добри от йонните, защото на практика са едно и също нещо.
Не си мисли, че полимерните батерий са по-добри от йонните, защото на практика са едно и също нещо.
За да не бъда голословен,ти отговарям с факти:
1.Време на разговор: J110 -9 ч. J100- 5 ч.
2.Време на готовност:J110-400ч. J100 -250ч.
Това за разликите между двата модела!!
А що се отнася за разликата между Li-Ion и Li-Pol батерии,аз лично предпочитам батерия която да ми издържа по-дълго между отделните зареждания.А това категорично са Li-Pol батерии.
Впрочем засегнахме два отделни проблема:разликата между J110 и J100(тъй като и двата модела са с Li-Pol батерии) , и разлката между Li-Ion и Li-Pol батерии.
1.Време на разговор: J110 -9 ч. J100- 5 ч.
2.Време на готовност:J110-400ч. J100 -250ч.
Това за разликите между двата модела!!
А що се отнася за разликата между Li-Ion и Li-Pol батерии,аз лично предпочитам батерия която да ми издържа по-дълго между отделните зареждания.А това категорично са Li-Pol батерии.
Впрочем засегнахме два отделни проблема:разликата между J110 и J100(тъй като и двата модела са с Li-Pol батерии) , и разлката между Li-Ion и Li-Pol батерии.