K550i
Re: Sony Ericsson K550i
oh telefon4e nqmam turpenie da stane6 moi mnoooo qk telefon e tva
abe ti me izumqva6 mn si zle uj e kopie a posle s malko npodobreniq
Наскоро си купих такъв телефон от глобул. Наистина скърца доста, но пък за камера и музика е добър. Звука му през високоговорител е металически. Нощни снимки с тази светкавица - само ако са на 20 сантиметра/ да речем / сниманите обекти. За съжаление, явно съм попаднал на дефектна бройка, защото постоянно ми забива и излиза бял екран на телефона , и не мога нищо да направя, освен да извадя батерията за да го рестартирам. Така че , дори и големите вериги продават некачествени продукти; но като цяло откъм батерия и мултимедийни възможности телефона е много добър; а и както казват и други, с копчетата се свиква бързо.
4ove4e nosi go na remont toq telefon,i bez tova imash 2 godini garanciq.li4no az ot moia sym leko razo4arovan op otnoshenie na bateriqta...a i tozi put sony-to sgafi s (za modela)psevdo joystika...imam go ot 7 meseca nqkade i po4naha da si li4at 4erti.snimkite...pravehme surevnuvanie s kamerata na Nokia 6120,emi nokia,smartphone...snimkite izlqzoha po loshi ot na moito sony.e telefona ve4e se prodava kato za bez pari.no s sigyrnost si gi zaslujava
-
- Регистриран: 14 юли 2007, 19:27
Тук: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k550.shtml
пише че телефона издържа цели 23 часа музика на макс през слушалките :0 .Някой изпробвал ли го е дотам :) .Мислех да си взема 6233 но тя издържа само 9,5ч
пише че телефона издържа цели 23 часа музика на макс през слушалките :0 .Някой изпробвал ли го е дотам :) .Мислех да си взема 6233 но тя издържа само 9,5ч
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Зависи и от покритието. Моят постигаше по 2 дена с едно зареждане с поне 1 час разговори и минимум 4 часа музика на ден. Автономията е една от най-добрите, които съм имал.
искам да питам кои е по добър К530 или К550 защото сам пред делема ? Благодаря ви предварително.
К530 има 3G, но няма автофокус като К550.
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Само искам да кажа 1 нещо което съм видял с очите си! Значи имам приятел който си купи този модел Август месец 2007 от магазин на МТЕЛ!До днес му е навъртял 400 часа разговори,няма абсолютно никакви проблеми,А БАТЕРИЯТА Е ПРОСТО УБИЙСТВЕНА 6-7 ДЕНА......!