K550i
Re: Sony Ericsson K550i
Благодаря ви много но още едно нещо ме тормози.
Проблема е с тези онлаин магазини ако нещо се скапе кои ще ми поеме гаранцията?
Аз несам от софия.
Ако някои има опит с това моля нека да ми пише, благодаря на всички.
Аз несам от софия.
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k550i?cc=us&lc=en
На този адрес може да изпробвате телефона!
Директния линк е този http://www.sonyericsson.com/trythephone/k550/index_p.htm?cc=us&lc=en&zone=pp&window=popup
еdit vladovn
На този адрес може да изпробвате телефона!
Директния линк е този http://www.sonyericsson.com/trythephone/k550/index_p.htm?cc=us&lc=en&zone=pp&window=popup
еdit vladovn
-
- Регистриран: 03 апр 2008, 12:51
телефонът е невероятен за цената си, единственото което му липсва за да е перфектен е OS и 3G
Telefonut ima glasovi komandi i e vodoustoi4iv , za6toto v4era kato go izpusnah v kazana s rakiqta ni6to ne my stana!
Имам К550 от 7 месеца вече и наистина мога да ви кажа силните и слабите му страни(за онези,който мислят да си го купят).Телефона има учудващо хубав дисплей,въпреки че не е с 16млн. цвята(по-добър от този на К530).Звука е добър,не много силен(по-слаб от този на К750 примерно),но чист.Еквилайзера не е сложен просто ей така,като при някой други модели,а си е реална настройка на звука.Камерата е доста сполучлива.На открито снимките стават отлични,а благодарение на богатия набор от настройки можете да извадите читава снимка и в изцяло затъмнено помещение(лично съм пробвал:).Първото,което не ми хареса е батерията.При мен издържа 2 максимум 3 дни.С копчетата се свиква бързо въпреки че не са най-удобните.Относно задния панел,наистина е малко хлабав и то точно в горната част над камерата,но не е нещо фатално.Много ме разочрова страничното копче за снимане,трябва да се натисне прекалено силно и се губи фокуса.До сега телефона ми се е рестартирал само 3 или 4 пъти и то при някои игри.Движението в менюто става плавно дори когато паметта е пълна.Като цяло К550 няма значителни недостатъци.Поне за мен е в топ3 за телефоните от този клас.Не се сещам за Нокиа,която да предлага същите характеристики на такава цена(от същия клас).
Някой може ли да качи снимки,които е направил с телефона.
Благодаря ви много но още едно нещо ме тормози.
Аз несам от софия.
Аз несам от софия.
Според вас кой телефон е по-добър : K550i или W610i и защо?
abe hora iskam da pitam samo za kakvo e tva bluetooth distancionno kak i kakvo moga da opravlqvam s nego che ne mi e qsno :)
abe hora iskam da pitam samo za kakvo e tva bluetooth distancionno kak i kakvo moga da opravlqvam s nego che ne mi e qsno :)