K550i
Re: Sony Ericsson K550i
Според вас между К550i и W810i кой е по-добър?
Колко мегахерса е процесора на това телефонче
Колебая се между този телефон и самсунг Е900.Спешно е!До сега съм ползвала само самсунг и не ми се иска да сменям маркята,но батериите им...Затова се насочих към сони ериксон.Естествено и функциите и дизайна са от голямо значение.Посъветвайте ме.
Точно този модел ще те разочарова като дизайн след Е900.Има по-приятни модели на СЕ.
k550i i w610 razlikata v modelite e ogromna.az predpo4etoh k550i nai-malkoto imash radio.ina4e kato kamera.dori se u4udih ot dobriq kadur na 2MP pri polojenie 4e w710 s negovite 2Mp napravo beshe bozi4ka,malko razpokyusano ama..k550i si e k550i,spomena za k750:).taka gi redqt tiq modeli 4e da se 4udish koe kakvo e,no kakto i da e
Абе кажете ми за някой телефон, който да няма фрапиращи недостатъци и да не бъгне след втората година ползване. Но задължително да има 2 мегапиксела камера, стерео говорители, 320х240 резолюция,
видео поне QVGA, слот за разширителни карти. Същто да има добра мултимедия и да не е с капак, слайдер или нещо подобно.
МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!! :)))
видео поне QVGA, слот за разширителни карти. Същто да има добра мултимедия и да не е с капак, слайдер или нещо подобно.
МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!! :)))
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Сони-Ериксон ли искаш да бъде? Ще бъде трудно с изискването ти за стерео говорители-сещам се само за W550 но той е ротатор и с фиксирана памет от 256МВ. Аз си взех Нокия 6233 със стерео говорители и съм предоволен.Пък и цената и е чудесна-349лв.
Telefon4eto e super za tcenata si,no NIAMA svetkavitca! Ima gre6ka v opisanieto na telefona...
Sigurno govori6 za K530 - toi nqma svetkavica, a K550 ima.
golqma li e razlikata mejdu k550 i w610 po otno6enie na zvuka, i ako e taka ne moje li da se sloji nqkoi mod na W seriqta i da se podobri zvuka, i iskam da mi obqsnite kakva e razlikata mejdu waknan 1.1 i 2.0