K770i
Re: Sony Ericsson K770i
Виж мнението на Крис за телефона, обяснил е подробно, но мисля че няма да сбъркаш с избора си. ;-)
"V" предполагам, че означава "Vodafone". Моят е T-Mobile - пише го на мястото, където трябва да пише "Cyber-shot". Може би заради това има разлика между надписите над софт-бутоните, като при моя над левия пише "Calls", а над десния "Menu".
И при моя панелът не изглежда особено здрав, скърца малко, което дразни някои хора във форума, но се убедих, че всъщност си е здрав - веднъж карах колело и той изпадна в движение. Одраска се само в единия ъгъл и му се отвори капака за снимане, но не се счупи.
P.S.: Много ясно, че sencor няма да сбърка с този телефон :)
И при моя панелът не изглежда особено здрав, скърца малко, което дразни някои хора във форума, но се убедих, че всъщност си е здрав - веднъж карах колело и той изпадна в движение. Одраска се само в единия ъгъл и му се отвори капака за снимане, но не се счупи.
P.S.: Много ясно, че sencor няма да сбърка с този телефон :)
zdraveyte priqteli,veseli praznici!kupih si telefon4eto ot tuk,naistina e strahotno.za sega nqmam oplakvaneto s zadniq panel za koyto spomenavate.napravo sam vlyuben v nego!za sega ne sam izklyu4il 3g-to i bateriqta darji 4-ri dni.nqmam dumi,ne sajalqvam 4e izbrah nego,dano mi sluji bezavariyno;)))
kris,nadqvam se 4e nqma6 licenz za snimkata na k770I ;)
Нямам лиценз, sencor. Радвам се, че си купил това телефонче и че ти харесва. Как няма да му хареса на човек нещо толкова готино :)
-
- Регистриран: 19 дек 2008, 21:41
Може ли да ми дадете съвет,кои от двата телефона по си заслужава(К800 или К770),че мисля да си взема много скоро единия от двата,но не виждам голяма разлика помежду им,освен по-добрата камера на К800 и ксеноновата светкавица,но пък е по-стар модел,по-тежък и с по-малко издържлива батерия,а аз държа доста на батерията.Абе доста се двуомя вече и ако можете ме насочете към един от тях.Ще се използва основно за разговори и малко снимки,музика едвали.Важен е и обхвата и идиотоустойчивостта:),че ще ходи по какви ли не места.
Като собственик на К800 бих ти препоръчал него щом държиш на снимки.
К770 поддържа флаш ( *.swf ), докато К800 не.
К800 е с малко по-голям дисплей (диагонала му е 2 инча, а на К770 - 1,9 инча).
При спряно 3G батерията издържа повече.
К770 поддържа флаш ( *.swf ), докато К800 не.
К800 е с малко по-голям дисплей (диагонала му е 2 инча, а на К770 - 1,9 инча).
При спряно 3G батерията издържа повече.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Би ли споделил от коя фирма си поръча телефона, какво включваше пакета, имаше ли възможност да си избереш цвета на панела и ако е нямало, какъв беше панелът.
Може ли да ми кажете в какви други отношения К770 превъзхожда К530 и G502 освен в камерата. Интересува ме като звук, издържливост на батерията. Силно се интересувам от тези 3 телефона и се чудя кой да си взема, защото не разполагам с кой знае какъв бюджет.
изобщо не се колебай,к 770 енай-добрия избор няма да сгрешиш!аз от батерията съм много доволен,звъни силно,това ми беше много важно че нещо оглушах в последно време,изобщо с този телефон доволни ша останете;)