K800i
Re: Sony Ericsson К800i
ела в бъдещето, бъдещето се диктува от SONYEricsson
kak e s gledaneto na filmi?
Nqkoj ima li predsatwa ako si zapisha film ili klip w telefona s kolko kadyra w sek shte go gledam? Dali s kadrite w koito e zapisan samiqt klip/film ili s maksimalno wyzmojnite na koito snima samata kamera na telefona?
Re: kak e s gledaneto na filmi?
Подържа до 30 кадъра в секунда, ако са повече почва да сече, но иначе камерата снима с 30 кадъра.
K800 снима с не повече от 15 fps при 144 х 176 пиксела
qsno znachi pri film ako e do 30 fps se gleda normalno primerno pri rezoljuciq na filma 320/240 a ako e poweche weche nakyswa. A realno samiq aparat snima klipche s maks do 15 fps pri po niska rezoljuciq
Да прав си, аз се обърках с максималната бройка на кадрите който плейва
Mejdudrugoto v4era go razgledah dosta podrobno i telefon4eto e dosta dobro,mnogo ka4estven display. Malko po golqm e ot k750 no za razlika ot N80 ili kakto vidqh 4e nqkoi beshe pisal za sharp 903 e dosta po dobre kato razmeri. Realnite mpx na kamerata mu sa 3 kolkoto i na N80. Samata kamera ima opcii kato naprimer da se snimat 9 - poredni kadura i da izberete nai dobriq ot tqh. Zasega e skup naistina...no pone Sony-Ericsson padat po burzo otkolkoto Nokia. Kato cqlo e mn mn dobur.
PS - Konkurentite kato Samsung Z710,D900,Nokia N80 ili Sharp 903 imaite predvid 4e sa ili slaiduri ili sguvaemi telefoni a te se preebavat po burzo zaradi lentoviq im kabel. Dokato erikson4eto nqma takuv problem ;) Aide 4ao ot men zasega
PS - Konkurentite kato Samsung Z710,D900,Nokia N80 ili Sharp 903 imaite predvid 4e sa ili slaiduri ili sguvaemi telefoni a te se preebavat po burzo zaradi lentoviq im kabel. Dokato erikson4eto nqma takuv problem ;) Aide 4ao ot men zasega
Re: Sony Ericsson К800i/nai-dobra kamera/
Всеки който мисли,че К800i не е с най_добрата камера за момента да погледне броя на списание "Телефон" за месец юни/мисля,че е 26-ти/ и после пак да приказва колкото си иска!
-
- Регистриран: 14 юли 2006, 22:14
nqkoi moje li da mi kaje link na sait kudeto da sravnq goleminata na displeq na k800 s dr tel?
-
- Регистриран: 14 юли 2006, 22:14
Molba-nqkoi moje li da me ubedi da si kupq k800 pred W850 ? kato izklu4im 3.15P sre6tu 2P i tova,4e W850 e slayder ? Bih se radval su6to ako nqkoi mi dade suvet koi e po-dobur,za momenta sum mn oburkan,za6toto izpitvam simpatii kum w850,no tozi moje da e po-dobur....