K800i
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Sony Ericsson К800i
Bashta mi ima takav s dogovor kam T-mobile i go porazcukah. No si e golqm. Vseki den da go nosish....
Kupih si K800i predi 3-4 dni. Predi tova bqh s K750i
K800i me razocharova samo v edno v zapisa na klipcheta a toi e syshtiqt s koito moje da zapisva i K750i :176x144 pix. s 10 kadyra v sec. ina4e hubav displei, po-dobra kamera i malko povechko ekstri. No samo zaradi video zapisa shte go razmenq s N93 tq zapisva s : 640x480 pix. s 30 kadyra v sec. i samo kakva optika ima... Ne mogat da se sravnqvat
K800i me razocharova samo v edno v zapisa na klipcheta a toi e syshtiqt s koito moje da zapisva i K750i :176x144 pix. s 10 kadyra v sec. ina4e hubav displei, po-dobra kamera i malko povechko ekstri. No samo zaradi video zapisa shte go razmenq s N93 tq zapisva s : 640x480 pix. s 30 kadyra v sec. i samo kakva optika ima... Ne mogat da se sravnqvat
Вземи си W900, телефона има супер батерия, супер снимки, супер видео прави. N93 също му е качественно, но W900 има звук, и дисплей задминаващи N93, пък и си свикнал на SONY Ericsson, за кво ти е това нещо?
vladovn to biva fen na SE oba4e tva tvoito ve4e sekfi granici minava po kakvo W900 minava nai-dobriq multimedien telefona na godinata zvuk i displey?nqkoi drug put SE 6te mine nokia po displey ot toq klas
като и ти го имаш за няколко месеца ще си поговорим пак. Мога да ти кажа само че дисплея граничи с VS6, под него е, но е най - доброто при 262k цвята. А за звука няма да говорим, N93 може и да е обявен за мултимедиен телефон, но това заради комбинацията със OS, иначе всичко му е по - слабо, за да може да се събере в една приемлива опаковка, и въпреки това пак е голям. Пък и на W900 може да има макс памет 4 560 MB, айде сложи на нокията толкова щом е мултимедиен телефон на ГОДИНАТА
Дрън-дрън.S700 е с по-добър дисплей от
W900.Както признава големият фен на SE
Елдар Муртазин, няма нито една разумна причина за създаването на това огромно парче евтина пластмаса-W900.И стига с тоя звук-К800 е със среден по качество звук.За дисплея да не говорим,много са моделите с по-добър от всички марки.
Изобщо ставаш вече досаден с твоето
тъпо пристрастие,що не се топнеш на южния плаж да изтрезнееш малко.Там ходят твоите братя.
W900.Както признава големият фен на SE
Елдар Муртазин, няма нито една разумна причина за създаването на това огромно парче евтина пластмаса-W900.И стига с тоя звук-К800 е със среден по качество звук.За дисплея да не говорим,много са моделите с по-добър от всички марки.
Изобщо ставаш вече досаден с твоето
тъпо пристрастие,що не се топнеш на южния плаж да изтрезнееш малко.Там ходят твоите братя.
честно казано не разбирам и не си спомням къде съм споменавал S700, а Елдар Муртазин също не знам къде го е споменавал, май той споменава само неща който са ти угодни, а иначе за покана за южния плаж, иди с съседката от кв. Христо Ботев.
Стига сте спорили вече за N93 i K800i.Това са просто два различни във функционално отношение телефони.Единият е SmartFon,а другият е само GSM.А за камерите хората са направили тест/само за снимки/ в списание "Телефон" за месец юни/мисля,че е 26-ти брой/.
Ох те в списание ТЕЛЕФОН ако им вярваш.....Това списание е много зле.
А кое списание е добро и на кое може да се вярва?
Поне казват,че са дали снимките на специалист-фотограф.Каква полза имат да лъжат?
А....нека някой да ми каже кой GSM/не SmartFon/ има възможности за обработка на снимки вътре в самия телефон/изключвам-примерно SE К750i/?
Поне казват,че са дали снимките на специалист-фотограф.Каква полза имат да лъжат?
А....нека някой да ми каже кой GSM/не SmartFon/ има възможности за обработка на снимки вътре в самия телефон/изключвам-примерно SE К750i/?