K800i
Re: Sony Ericsson К800i
Pi4ove 6te mi kajete li dali k800i e po doburot nokia 5500sport kato izklu4im kamerata tq ne me interesuva
vladovn,N93 e neshto koeto e prostotiq da se sravnqva s w900 shtoto go bie vuv vsi4ki harakteristiki.Displeyq na W900 e dobur,no dosta po slab ot na Nokiq N93,sravnqval sum gi edno kum edno-dvata aparata na kup-s ednakvi rejimi na rabota:kontrast,osvetqqvane i t.n. Zvuka i na dvata aparata bih kazal,4e e shoden,snimkite na N93 sa mnogo po dobri,videoto sushto...Varioto na Karl Cais si kazva dumata.W900 ima 4ip na Nvidia,da-ama Nokia N93 sushto ima grafi4en uskoritel,osven towa e s po-golqm procesor.Spiram da govorq zashtoto si kupih N93 poneje e prosto DOBUR,ne samo na dumi,a i na qve.
Pi4ove 6te mi kajete li dali k800i e po doburot nokia 5500sport kato izklu4im kamerata tq ne me interesuva
братле няма операционна система К800
земай нокията и си бомба:)
земай нокията и си бомба:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
ami i az taka mislq 6tot i bez tva si obi4am nokia. blagodarq za suveta
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
opredeleno mn dobur gsm.samo malko dizaina da bqha promenili i da nqmashe tova stur4a6to kapa4e predpazva6to kamerata.KAto cqlo tel-a e dosta dobur
Mnenieto ti e pod vupros:),vinagi mojesh da popadnesh na SE koito nosi neveroqtni problemi sus sebe si.Sushtoto se otnasq i za drugite proizvoditeli.Garanciqta e samo edna knijka i nishto drugo.
Re: Sony Ericsson К800i/nai-dobra kamera/
K800i ne e s nai-dobra kamera,probvai neshto drugo,moje i da ucelish.
Не е нужно да търси друго! К800 е един от най-добрите модели които съм ползвал за последните 5 години! Разполага с толкова екстри и възможности, че не искам да изпадам в сравнения!
Razbira se Pentagram,ne go otri4am,dobur model e-dori mnogo,no stava wupros za kamerata,a ne kato cqlo:).A da ne izpadame v sravneniq naistina zashtoto vse pak nqma vsi4ki ekstri:)