K800i
Re: kak e s gledaneto na filmi?
ot kade moga da si izteglq filmi za telefona pls kajete mi site barzo
Re: kak e s gledaneto na filmi?
"Бягство от затвора" го конвертирах за екран с резолюция 320 х 240
Name: prison break - 2x01.mp4
Size: 127 MB
The download link is: http://www.sendspace.com/file/s4ab7d
( ако тегленето не започва щракате Save Target As )
Name: Prison Break - 2x05.mp4
Size: 135 MB
The download link is: http://www.sendspace.com/file/3nmj15
Name: prison break - 2x01.mp4
Size: 127 MB
The download link is: http://www.sendspace.com/file/s4ab7d
Name: Prison Break - 2x05.mp4
Size: 135 MB
The download link is: http://www.sendspace.com/file/3nmj15
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Sony Ericsson К800i
Ako nqkoi znae kade moga da razkodirat K800 da pi6e,pls. Kodiran v mrejata na O2.
NA TAZI TCENA CHE VZEMA 2 TELEFONA I2 FOTOAPARATA .
Sony Ericsson К800i
Az lichno sam s tozi model na SE i sam mnogo dowolen,ot strana na kamera , zvuk , display i t.n. Nqma mqsto za sravnenie s Nokia N93 ili s telefoni ot roda na symbion zashtoto kakto e izvestno na vsichki cenite im sa vnushitelni (nad 1000 lv) dokato tozi telefon za funkcionalnosta si i cenata e naistina unikalen.Nqkoi kazvat "Az za tezi pari shte si kupq aparat i telefon" -ne mislq che shte gi nosite i 2-te vinagi v sebesi dokato v slu4aq shte e tochno taka(znam ot lichen opit). Az lichno bqh hvarlil oko na Nokia N80 no se otkazah shtom vidqh harakteristikite i cenata na tozi telefon.Za tezi pari po dobar telefon za momenta nqma da namerite , pone az taka mislq , i vi go preporachvam nai iskreno :]
Sony Ericsson К800i
Az lichno sam s tozi model na SE i sam mnogo dowolen,ot strana na kamera , zvuk , display i t.n. Nqma mqsto za sravnenie s Nokia N93 ili s telefoni ot roda na symbion zashtoto kakto e izvestno na vsichki cenite im sa vnushitelni (nad 1000 lv) dokato tozi telefon za funkcionalnosta si i cenata e naistina unikalen.Nqkoi kazvat "Az za tezi pari shte si kupq aparat i telefon" -ne mislq che shte gi nosite i 2-te vinagi v sebesi dokato v slu4aq shte e tochno taka(znam ot lichen opit). Az lichno bqh hvarlil oko na Nokia N80 no se otkazah shtom vidqh harakteristikite i cenata na tozi telefon.Za tezi pari po dobar telefon za momenta nqma da namerite , pone az taka mislq , i vi go preporachvam nai iskreno :]
Интересно,но виж тестовете на Бенчмарк какво показват:))).
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Напълно подкрепям това мнение. За телефон без операционна система е с предостатъчно и то добре програмирани функции.
Само имам забележка към видео заснемането - не е на нужното ниво.
А стане ли дума за издръжливост след зареждане - просто няма по-добри от SE.
Уникален го правят вгреденият Cyber-shot от SONY, 3.2МР камера с ксенонова светкавица, както и премахването на ефекта "червени очи". Перфектен звук. Има възможност за излъчване на видео клип при повикване.
Едно от най-важните неща - не е забил нито веднъж, а го ползвам от около месец, което не може да се каже за Smartphone-ите, а пък особено за Siemens-ите.
Радиото е с RDS и е достатъчно чувствително.
Има достатъчно приложения в интернет.
Препоръчвам го на всеки, който не е предубеден кон с "финландски"капаци...:-)
Само имам забележка към видео заснемането - не е на нужното ниво.
А стане ли дума за издръжливост след зареждане - просто няма по-добри от SE.
Уникален го правят вгреденият Cyber-shot от SONY, 3.2МР камера с ксенонова светкавица, както и премахването на ефекта "червени очи". Перфектен звук. Има възможност за излъчване на видео клип при повикване.
Едно от най-важните неща - не е забил нито веднъж, а го ползвам от около месец, което не може да се каже за Smartphone-ите, а пък особено за Siemens-ите.
Радиото е с RDS и е достатъчно чувствително.
Има достатъчно приложения в интернет.
Препоръчвам го на всеки, който не е предубеден кон с "финландски"капаци...:-)
Преди да напишеш още нещо погледни бенч-теста за да видиш,че финланския кон е финиширал за разлика от японско-шведския
тандем,чийто кон отиде в храстите да пасе трева:)).Казвам тези думи,щото доста хора тук не си мерят езиците и говорят без да обмислят добре нещата.К800и е много добър апарат,но и в него има какво да се желае.
И тук не става въпрос за предубеждение,а за
опит,говори за хубавите и лошите страни на даден апарат-КОЙТО СИ ИЗПОЛЗВАЛ ЛИЧНО,
а не според думите на хора,които са КАЗАЛИ НЕЩО.Аз съм използвал телефони на най-различни производители и пак казвам-всеки производител на телефони допуска грешки,
особено в първичните бройки от дадена серия,но всичко се оправя впоследствие.
тандем,чийто кон отиде в храстите да пасе трева:)).Казвам тези думи,щото доста хора тук не си мерят езиците и говорят без да обмислят добре нещата.К800и е много добър апарат,но и в него има какво да се желае.
И тук не става въпрос за предубеждение,а за
опит,говори за хубавите и лошите страни на даден апарат-КОЙТО СИ ИЗПОЛЗВАЛ ЛИЧНО,
а не според думите на хора,които са КАЗАЛИ НЕЩО.Аз съм използвал телефони на най-различни производители и пак казвам-всеки производител на телефони допуска грешки,
особено в първичните бройки от дадена серия,но всичко се оправя впоследствие.
-
- Регистриран: 18 окт 2006, 01:03
vladovn taka li ve problemite s djoistika na SE bili otstraneni o6te pri k700
hahahaha
otidi se pregledai nqkade!!!
zatva li edin aver ima6e problemi sys k750i o6te na pyrviq mesec ???
Ili edna averka o6te na 2rata sedmica ima6e ogromni problemi s djoistika na k800 ???
bi li mi otgovoril kak stava tozi nomer sled kato problemite bili "otstraneni".
Mislq 4e ne6toto zaradi koeto sys sigurnost nqma da si vzema k800 e zaradi typiq djoistik, zaradi klip4etata koito pravi, sy6to i zaradi tova 4e ima 1 marka telefoni koqto e vyrha - NOKIA!!!
hahahaha
otidi se pregledai nqkade!!!
zatva li edin aver ima6e problemi sys k750i o6te na pyrviq mesec ???
Ili edna averka o6te na 2rata sedmica ima6e ogromni problemi s djoistika na k800 ???
bi li mi otgovoril kak stava tozi nomer sled kato problemite bili "otstraneni".
Mislq 4e ne6toto zaradi koeto sys sigurnost nqma da si vzema k800 e zaradi typiq djoistik, zaradi klip4etata koito pravi, sy6to i zaradi tova 4e ima 1 marka telefoni koqto e vyrha - NOKIA!!!