K800i
Re: Sony Ericsson К800i
MAGARETOOO отивай да пасеш трева сред дърветата ( нокиа ) .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Napalno spodeliam nedovolstvoto ot K800.Na 15.08.2006 prejalix 808.98 lv.i si go kupix i to4no na 15.10.2006 blokira ,ot Mtel mi go smenixa no kato si paxnax kartata se okaza 4e iska kod za otklu4vane na telefona.I ot togava 4akam i v momenta v koito go polu4a 6te go prodam na parvia koito go pojelae.
Да си кажем честно, доста мъжки си изглежда. но това не ти пречи да си го вземеш/да го вземеш за подарък.
mi nz za6to misli6 4e marakta SE sa boklyci ama po golqma 4ast ot Qkite kyltovi telefoni sa proizvedeni imenno ot tqx.Vqrno e 4e disaina mai ve4e sa go ostavili na 2-ro mqsto....,no pone za fynkcionalnost i izdrujlivost si delqt 1-to mqsto s nokia
Ti lud li si ve 4ove4e!Ot kade na kade ste sravnqva6 NOKIA S SE!Osobeno po izdrajlivost!Tova e nay golqmata prostotiya koyato sam 4uval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A da ne govorim modelite kato N95 i N97!SE da se skrie!!!!
Sas sigornost moje da se puska no po ka4estvo na videoto e palna razvalina s sravnenie na mn.modeli na NOKIA!!!!
-
- Регистриран: 04 дек 2006, 19:51
Така, моето лично мнение за този модел телефон е че за пореден път Sony Ericsson се излагат като кифладжии...!Един приятел си го купи и трябва да кажа,че е много по-слаб от това което си представях,извиняваите ама свири адски слабо и на speeker и на handsfree просто е пълна кочина с извинение!Ами прословутата му камера,не е толкова добра на максимална резолюция снимката става 700kb.....просто непростимо за телефон от този клас за пореден път се доказва че Nokia са най-добрите,защото според мен само Sony Ericsson са им конкуренти ако може да се каже така! Вярно е че всепак телефоните на Nokia са смарт,но и този се води "ВИСШ" клас!
E vij sega NE moje da se kaje 4e mqstoo za sravnenie NQMA....pri polojenie 4e nqkoi kazva 4e SE sa boklyci...emi tiq telefoni sa si dokazali ka4estvata sami.nikoi ne spori za tova 4e NOKIA sa mnogo qka marka-te zatova sa si i purvi po prodajbi
Sony Ericsson К800i
Niakoi dali znae,dali SE.k800 v GERMANOS sa kodirani kum GLOBUL?
Много хора по форумите отговориха отрицателно на този въпрос