K800i
Re: Някой да напише
Когато се появи в интернет бях така да се каже влюбен в този телефон но след време много ми падна в очите. Незнам защо просто лично предпочитание,но като гледам така цената просто е суперска.Другия месец сигурно ще е 400.За тези пари може и да си струва.
Re: Някой да напише
K800 i sega go ima za 407lv. v getbg.I spored men napalno si zaslujava, za6toto nqma po-dobar telefon na tazi cena prosto.Moje i da e tuhla, no pak e No. 1 po cena/funkcii.
Re: ПОМОЩ Sony Ericsson К800i
здравейте разбирачи! моля ви да ми кажете защо като запиша на диктофона нещо и си го сваля на компа не мога да си го пусна да го чуя на него! БЛАГОДАРЯ
Re: ПОМОЩ Sony Ericsson К800i
Малко съм подпийнал ма ще пробвам да ти отговоря, 1 причина - програмата с която се опитваш да го плейнеш няма кодеците или просто не може да го отвори(опитай с VLC или realpl, те най-добре се справят според мен), 2 потърси програма конвертор от дадения формат в по-нормален и ще ти го изпълни. Надявам се въпреки че вече не помня какво съм писал да съм ти бил поне малко от полза.
-
- Регистриран: 22 сеп 2007, 22:51
Re: Sony Ericsson К800i
ЗДравейте на всички скоро смятам да си взема нов телефон. Насочил съм се към SE k800 и SE W810i Бях решил да си взема в810и обаче много ми хареса и к800 Вие какво може да ме посъветвате? в810 ми харесва заради дизайна си и много ми харесва в него че е има по силен звук... К800 има ли що годе добър и чист звук като на в810 ??? Моля ви посъветвайте ме че съм много много раздвоен....
Добър дизайн добра камера, добър и чист звук това ми трябва на мен кой от двата модела е за мен??? плс чакам съвети плс :((
Добър дизайн добра камера, добър и чист звук това ми трябва на мен кой от двата модела е за мен??? плс чакам съвети плс :((
W810 - muzika i dizain
K800 - kamera, displei, 3G
Az bih zalojil na K800, no tova e za6toto telefona ne mi e predimno za muzika.Spored men ako si vzeme6 nego nqma da sajalqva6.No ako vzima6 tela, za da slu6a6 muzika nai-ve4e i tarsi6 po-dobriq dizain W810 e za teb.Ti si re6ava6 :)
K800 - kamera, displei, 3G
Az bih zalojil na K800, no tova e za6toto telefona ne mi e predimno za muzika.Spored men ako si vzeme6 nego nqma da sajalqva6.No ako vzima6 tela, za da slu6a6 muzika nai-ve4e i tarsi6 po-dobriq dizain W810 e za teb.Ti si re6ava6 :)
w810 - приятелката ми е с такъв телефон още откакто се появи на пазара, невероятен е, дизайн функции, изпълнение всичко, но все пак не може да сравнява с к800, аз съм с такъв, всеки ден и с двата си цъкам нещо, определено к800 си е к800, ако го вземеш и попрочетеш достатъчно за да знаеш какво може да прави няма да останеш разочарован. Вчера показвах на един приятел от 2бе какво мога да правя с моя к800 и той каза "ти в момента симбиана го правиш за смях" или нещо в този смисъл.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 20:18
Според мен телефончето си е доста добро. Като отивах в магазина да си купувам телефон си бях избрал Sony Ericsson W810i, но го нямаха в наличност и ми предполжиха Sony Ericsson K800i. Продавачът ми каза, че бил много по-добър във всички отношение. Камерата си е доста добра, светкавицата е на ниво, а според мен като се мине на режим "Макро" няма голяма разлика с нирмалния режим. Иначе телефона си е доста добър! :)
Re: Sprint_Mustang
Ami estestveno 4e 6te ti kaje tova... vseki gleda da si prdade stokata!!!
Pak i spored men W810i otstapva samo po kamera na K800i!(no tova si e moe mnenie) ;)
Pak i spored men W810i otstapva samo po kamera na K800i!(no tova si e moe mnenie) ;)
Re: Sprint_Mustang
@pit_93 не е само камерата , а :
*дисплей 320 х 240 ( 2 инча = 30 x 40 mm )
*3G ( UMTS ) , т.е. по-бърз интеренет , възможност да проведеш видео разговор и т.н.
*полифония 72 channels - не че е от толкова голямо значение
*Bluetooth v2.0 с A2DP профил , т.е. можеш да слушаш музика през стерео Bluetooth слушалки
*Вградената памет е 73 МВ ( като разчистиш картинки , теми , видеота и т.н. ) , пак не е от толкова голямо значение при наличието на слот за карта , но все пак е над 3 пъти повече в сравнение с W810.
Камерата няма да я коментираме - излишно е ;)
*дисплей 320 х 240 ( 2 инча = 30 x 40 mm )
*3G ( UMTS ) , т.е. по-бърз интеренет , възможност да проведеш видео разговор и т.н.
*полифония 72 channels - не че е от толкова голямо значение
*Bluetooth v2.0 с A2DP профил , т.е. можеш да слушаш музика през стерео Bluetooth слушалки
*Вградената памет е 73 МВ ( като разчистиш картинки , теми , видеота и т.н. ) , пак не е от толкова голямо значение при наличието на слот за карта , но все пак е над 3 пъти повече в сравнение с W810.
Камерата няма да я коментираме - излишно е ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм