K800i
-
- Регистриран: 25 авг 2007, 19:11
Re: Sony Ericsson К800i
за звука мога да ти препоръчам да си смениш акустиката, аз си сложих друга и съм много доволен ;)
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
molq te nedei ot Germanos, che tam si e ebalo maikata!!!
Pone otnosno zastrahovkata G-protect...
Imah sluchka: bez da iskam si stroshih displeq na foncheto /ne bqha minali i 3 meseca - novichuk/ i sled tova pisma, e-mail-i, telefoni, za da moga da si otremontiram telefona!
Snoshti si go poluchih zdrav i chitav, no sled mesec i 1/2 chakane!
Neshto im kucat uslugite! I se okaza, che obslujvaneto ot strana na personala v magazinite Germanos e otlichno, no samo kogato si kupuvash neshtichko! A doide li red za remont, garanciq i neshto si tam > napravo shte te izpepelqt s pogled....chuvstvah se vinoven, che otivam pri tqh za da izpolzvam pravata si!
A be s dve dumi > mojesh da si kupish neshto ot Germanos, no razvali li se > KOFTI!!!
Pone otnosno zastrahovkata G-protect...
Imah sluchka: bez da iskam si stroshih displeq na foncheto /ne bqha minali i 3 meseca - novichuk/ i sled tova pisma, e-mail-i, telefoni, za da moga da si otremontiram telefona!
Snoshti si go poluchih zdrav i chitav, no sled mesec i 1/2 chakane!
Neshto im kucat uslugite! I se okaza, che obslujvaneto ot strana na personala v magazinite Germanos e otlichno, no samo kogato si kupuvash neshtichko! A doide li red za remont, garanciq i neshto si tam > napravo shte te izpepelqt s pogled....chuvstvah se vinoven, che otivam pri tqh za da izpolzvam pravata si!
A be s dve dumi > mojesh da si kupish neshto ot Germanos, no razvali li se > KOFTI!!!
kakva akustika be 4ove4e?ako stava duma za samiq ekvalaizer ..bravo 4e pomogna malko ina4e pak e malko po tih i s slabo ka4estvo.
Няма предвит това, а смяна на акустичните драйвери http://store2.data.bg/senter/Modding_K800i_CID52/Change_acoustic_driver.html
Тука може да намериш най - различни акустични драйвери http://topse.ru/files/cat47.html (иска регистрация)
Тука може да намериш най - различни акустични драйвери http://topse.ru/files/cat47.html (иска регистрация)
xaxa neka si vurnem spomena za siemens sx1 li :) ..ae da ti kaja 4estno nishto mu ne shwanah na toq patch..ako ima nqkoi servis deto shte go drunnat ok,ama az da go 4epurkam posle moje samo da sujalqvam..ako znaesh nqkoi kaji,ili ti ako si ot sf?aide bb
Определено не съм от миризливата столица.
Иначе каквото и да объркаш си има SEUS, а center го е написал достатъчно ясно, само следвай стъпките и готово.
Иначе каквото и да объркаш си има SEUS, а center го е написал достатъчно ясно, само следвай стъпките и готово.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Здравейте на всички ЕРИКСОН маниаци! Имам въпросче > имам си k800i и съм си го флашнал със софт на k810i /нямам никакви проблеми/. Но въпроса ми е, дали имам нужда от обновяване на софта чрез ъпдейт сървиза на Сони Ериксон и дали този ъпдейт, който евентуално би се състоял, няма да ми преинсталира софта на k800i ?
Понеже направих един опит: маркирах за телефон k810i, но в следващия момент SEUS ми показа, че има ъпдеит за k800i > аз естествено отказах, понеже си помислих, че ми е разпознало машината, въпреки че е със софт на k810i! Та затова се обръщам към вас приятели....
ще съм ви благодарен, ако ми помогнете да разреша тази неизвестност за мен!
Понеже направих един опит: маркирах за телефон k810i, но в следващия момент SEUS ми показа, че има ъпдеит за k800i > аз естествено отказах, понеже си помислих, че ми е разпознало машината, въпреки че е със софт на k810i! Та затова се обръщам към вас приятели....
ще съм ви благодарен, ако ми помогнете да разреша тази неизвестност за мен!
-
- Регистриран: 25 авг 2007, 19:11
здрасти не съм много навътре в нещата ама си мисля че тази програмка на СЕ няма да ти инсталира по нова версия и според мен ще си търси пак за к800, не съм пробвал защото четох бая из форумите и нищо хубаво не видях за ъпдеит чрез тази програма :) все пак виж какво ще ти кажат и другите и си прицени
И още едно мое мнение недей постоянно да си флаш-ваш телефона може и нищо да не му става но според мен не е редно ;) Щом веднъж си го направил ослушваи се по форумите и ако излезе нещо ново и някои вече го е пробвал и върви без проблем тогава си го слагай
Пак ти казвам това е само мое мнение ;) Има много народ който разбира повече от мен ;)
Успех
И още едно мое мнение недей постоянно да си флаш-ваш телефона може и нищо да не му става но според мен не е редно ;) Щом веднъж си го направил ослушваи се по форумите и ако излезе нещо ново и някои вече го е пробвал и върви без проблем тогава си го слагай
Пак ти казвам това е само мое мнение ;) Има много народ който разбира повече от мен ;)
Успех
Ако го ъпдейтнеш чрез SEUS ще ти сложи последната версия на К800. Ако телефона е бил кодиран пак ще се заключи към оператора (освен ако не е отбокиран както трябва), ако е бил с Vodafone или T-mobile (или друг) ще се сложи сложи на съответния оператор софта, ако допълнително е слаган българския език ще изчезне.
Последната версия май е R8BA024, ето от къде да го свалиш http://topse.ru/files/cat322.html но не виждам да вариант с БГ меню. Флашването си го знаеш ;)
Последната версия май е R8BA024, ето от къде да го свалиш http://topse.ru/files/cat322.html но не виждам да вариант с БГ меню. Флашването си го знаеш ;)
Здравеи те. имам един въпрос ?
пред делема съм кои телефон да си избера и ви моля за помощ за което ви благодаря предварително. K530I, K550I, K800I.
пред делема съм кои телефон да си избера и ви моля за помощ за което ви благодаря предварително. K530I, K550I, K800I.