K800i
-
- Регистриран: 31 мар 2008, 00:43
Re: Sony Ericsson К800i
pi4ove nqmam smisal da vi laja koga sam go kupil!!!tel4eto si mi e na edna godina.Kato zapo4nax da 4eta kak da go flahsna na k810 pi6e6e 4e trqbva parvo tela da bude updeitnat sas SEUS.namerix go tozi seus i go pusnax da se updeitva no mi ispisa 4e tela mi e s nai noviq soft vednaga sled tova mi ispisa 4e updeita e prikliu4il tova be6e. dali skoro 6te izlezne mod za cid53??? i ima li nqkakva vazmojnost da mu sloja cid52???
А не прочете ли надписа:
.:: ВНИМАНИЕ: CID 53 НЕ ъпдейтвайте телефона ::.
в http://store2.data.bg/senter/Modding_K800i_CID52/Flash_K800_to_K810.htm l
Ако го беше прочел щеше да видиш, че НЕ трябва да го ъпдейтваш.
Дори в страницата за ъпдейта: http://store2.data.bg/senter/Modding_K800i_CID52/Update_with_SEUS.html
Пише същото: .:: ВНИМАНИЕ: CID 53 НЕ ъпдейтвайте телефона ::.
Просто програма XS++ щеше да те "пита" дали да ъпдейтне сегашния ти CID 49 на CID52 и трябваше да щракнеш Yes и спокойно можеше да сложиш софтуера на К810.
Няма възможност да се "връщаш" назад с CID-а, той може само да се ъпдейтва на по-висока версия, т.е. да стане от CID53 -> CID54, но обратното е невъзможно.
.:: ВНИМАНИЕ: CID 53 НЕ ъпдейтвайте телефона ::.
в http://store2.data.bg/senter/Modding_K800i_CID52/Flash_K800_to_K810.htm l
Ако го беше прочел щеше да видиш, че НЕ трябва да го ъпдейтваш.
Дори в страницата за ъпдейта: http://store2.data.bg/senter/Modding_K800i_CID52/Update_with_SEUS.html
Пише същото: .:: ВНИМАНИЕ: CID 53 НЕ ъпдейтвайте телефона ::.
Просто програма XS++ щеше да те "пита" дали да ъпдейтне сегашния ти CID 49 на CID52 и трябваше да щракнеш Yes и спокойно можеше да сложиш софтуера на К810.
Няма възможност да се "връщаш" назад с CID-а, той може само да се ъпдейтва на по-висока версия, т.е. да стане от CID53 -> CID54, но обратното е невъзможно.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
На мен през SEUS ми искаше ъпдейт, но не му позволих! Иксаше да ми нахака нещо си mediter...бла бла, ама си казах:....защо да пипам нещо и да го променям, след като си върви нормално....
В крайна сметка с ъпдейти няма да стане космически кораб....най-много да ми се прецака нещичко!
Аз лично се водих по подробните описания на "centur", на който много му благодаря!
Пак по неговите стъпки успях да си флашна предишния k750i > w800i.... и нямаше никакви проблеми! Много ми беше мъчно, като го продадох......липсваше ми и все още се сещам за него! Но няма как, всичко върви напред!
В крайна сметка с ъпдейти няма да стане космически кораб....най-много да ми се прецака нещичко!
Аз лично се водих по подробните описания на "centur", на който много му благодаря!
Пак по неговите стъпки успях да си флашна предишния k750i > w800i.... и нямаше никакви проблеми! Много ми беше мъчно, като го продадох......липсваше ми и все още се сещам за него! Но няма как, всичко върви напред!
Това което e предложило да ти инсталира е версия на софта с българско меню.
@doktor4e_to MEDITERR отговаря за региона който е предназначен, в случая
MEDITERR ( English - Bulgarian - Greek - Macedonian - Romanian - Albanian)
Т.е. след като го ъпдейтнеш ще имаш БГ меню, писане на БГ, Т9 на БГ и т.н.
От една страна хубаво е, че НЕ си го ъпдейтнал, защото CID-а като се покачи връщане назад няма. Щеше да си останеш с нормален К800 софтуер и нищо да не можеш да "пипаш" по софтуера: акустики, драйвери за камера, менюта и т.н.
@vladovn
Щеше да е с БГ меню, само че вече CID53 и програмите за флашване все още не го поддържат.
MEDITERR ( English - Bulgarian - Greek - Macedonian - Romanian - Albanian)
Т.е. след като го ъпдейтнеш ще имаш БГ меню, писане на БГ, Т9 на БГ и т.н.
От една страна хубаво е, че НЕ си го ъпдейтнал, защото CID-а като се покачи връщане назад няма. Щеше да си останеш с нормален К800 софтуер и нищо да не можеш да "пипаш" по софтуера: акустики, драйвери за камера, менюта и т.н.
@vladovn
Щеше да е с БГ меню, само че вече CID53 и програмите за флашване все още не го поддържат.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Ами аз БГ меню си го имам, Т9 /който никога не използвам - така и не съм му намерил ползата, а и не пиша толкова много SMS-и/ също имам.....всъщност всичко си имам! Само едно ме тормози, че акустиката инсталирана на телефона > малко ми е писклива! Имам в предвид, че музиката няма плътност! Знам, че това не е тонколона и немога да изисквам бас, но си мисля че преди флашването беше по хубав звука!
centur, ще ти бъда признателен, ако ми намериш или препоръчаш нещичко!
Предварително ти благодаря!
centur, ще ти бъда признателен, ако ми намериш или препоръчаш нещичко!
Предварително ти благодаря!
-
- Регистриран: 11 ное 2007, 01:08
картата на телефона ми е 2gb SanDisk.след като кача нови файлове на нея,през картрийдера за по-бързо,при поставянето й телефона ми не я засича и се налага да го рестартирам.може ли това да се оправи?
(още при първото поставяне по-погрешка изтрих от картата скритите файлове MEMSTICK.IND,MSTK_PRO.IND,който по късно възтанових от карта 1gb)
(още при първото поставяне по-погрешка изтрих от картата скритите файлове MEMSTICK.IND,MSTK_PRO.IND,който по късно възтанових от карта 1gb)
@ivan_ivan_i форматирай картата през кардрийдъра само на FAT, а не FAT32.
После от телефона пак я форматирай по този начин: http://i.data.bg/08/04/09/896918_orig.jpg
След това вече си качваш нещата пак през кардрийдъра и няма да имаш проблем.
Няма да е излишно да кажеш с коя версия на софтуера си в момента.
Меню > Настройки > Услуга актуализ. > Версия софтуер > R......
Ако е R1GB001 нищо чудно да ти прави тези проблеми.
После от телефона пак я форматирай по този начин: http://i.data.bg/08/04/09/896918_orig.jpg
След това вече си качваш нещата пак през кардрийдъра и няма да имаш проблем.
Няма да е излишно да кажеш с коя версия на софтуера си в момента.
Меню > Настройки > Услуга актуализ. > Версия софтуер > R......
Ако е R1GB001 нищо чудно да ти прави тези проблеми.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 11 ное 2007, 01:08
благодаря за полезната информация.започвам да прехвърлям файловета на компютъра и да форматирам след това.
версията на софтуера ми е R8BA024.
версията на софтуера ми е R8BA024.
@ivan_ivan_i със софтуер на К810 ли си в момента?
Защото за К800 най-новата версия е R8BC004.
Защото за К800 най-новата версия е R8BC004.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм