K800i
-
- Регистриран: 20 ное 2008, 15:20
Re: Sony Ericsson К800i
principno ima edna programa, s koqto se kachvat no ubii me nemoga da se setq kak se kazvashe!!! Shte proverq i ako q namerq shte ti q pratq!!!!
HORA MOLQ DA POMOGNETE!!!!!!!! IZTEGLIH SI: MY PHONE EXPLORER I NE ISKA DA MI ZASECHE TELEFONA(K800) TAZI PROGRAMA. nAVSQKADE PISHE CHE TRQBVA DA SI IZTEGLQ DRAIVERI ZA DA MI GO ZASECHE, NO NE ZNAM KAKVI I OT KADE!!!!!!!! AKO NQKOI MOJE DA POMOGNE MOLQ DA PISHE!!!!!!!!!!!!!
HORA MOLQ DA POMOGNETE!!!!!!!! IZTEGLIH SI: MY PHONE EXPLORER I NE ISKA DA MI ZASECHE TELEFONA(K800) TAZI PROGRAMA. nAVSQKADE PISHE CHE TRQBVA DA SI IZTEGLQ DRAIVERI ZA DA MI GO ZASECHE, NO NE ZNAM KAKVI I OT KADE!!!!!!!! AKO NQKOI MOJE DA POMOGNE MOLQ DA PISHE!!!!!!!!!!!!!
centur възможно ли е да ползвам нета на моя компютър с к800 през блутут.обратната връзка се изгражда лесно(телефона се ползва като модем).ако е възможно да ми обясниш какви настроики да направя на телефона.на компа ползвам ivt bluesoleil 6.4.237.0
@vesop прочети тук: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1739327
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 11 ное 2007, 01:08
телефона ми е k800 със софт на 810-R8BA024
имам го от 1г.и до сега не съм имал проблеми с него,освен че при разговори понякога се получава микрофония и слушам собствения си глас като ехо в слушалката,което е много дразнещо.може ли да се реши този "проблем"?
имам го от 1г.и до сега не съм имал проблеми с него,освен че при разговори понякога се получава микрофония и слушам собствения си глас като ехо в слушалката,което е много дразнещо.може ли да се реши този "проблем"?
centur относно линка който ми даде за интернет през BT PAN за SE,вече 2 часа се мъча и не мога да си конфигурирам DHCP сървъра.ако си правил тази операция моля за помощ,от форума на датата няколкото разбирача нещо си трайкат
@vesop не съм пробвал това, защото няма грам смисъл...
Да си на 10-тина метра от РС и да чатиш от телефона не ми се вижда удобно.
Да си на 10-тина метра от РС и да чатиш от телефона не ми се вижда удобно.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
знам че е нелогично,но мислех да ползвам нета на служебния комп,който постоянно е ангажиран с писане фактури,отчети и др. операции.все пак ако имаш желание може да ми помогнеш да си настроя DHCP сървъра от линка който ти ми даде
tozi Tel e prosto perfekt az v momenta imam takav obache mi omrazna veche misla da go maham :P.INAche telefona e sUPer :P
@ivan_ivan_i вчера съвсем случайно открих къде е "проблема".
Понеже и аз говорих по телефона и по едно време взех да чувам собствения си глас като ехо .... и питам защо така се получи, а в началото се чувахме нормално... оказа се, че ме пуснали на високоговорител.
Веднага щом спря високоговорителя - спря и ехото.
Така, че "проблема" ти не е в телефона, а този с когото говориш пуска високоговорителя, за да те слуша...
Понеже и аз говорих по телефона и по едно време взех да чувам собствения си глас като ехо .... и питам защо така се получи, а в началото се чувахме нормално... оказа се, че ме пуснали на високоговорител.
Веднага щом спря високоговорителя - спря и ехото.
Така, че "проблема" ти не е в телефона, а този с когото говориш пуска високоговорителя, за да те слуша...
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте!
Другата седмица мисля да си взема Sony Ericsson К800i с договор към Globul.
В Germanos го предлагат за 169лв., а
в Globul за 219лв. при едни и същи условия - National 50.
От къде мислите че ще е по-удачно да го взема, защото не искам за разликата от 50лв. после да се занимавам с разкодирвания, инсталиране на разни подобрения и т.н.
Благодаря!
Другата седмица мисля да си взема Sony Ericsson К800i с договор към Globul.
В Germanos го предлагат за 169лв., а
в Globul за 219лв. при едни и същи условия - National 50.
От къде мислите че ще е по-удачно да го взема, защото не искам за разликата от 50лв. после да се занимавам с разкодирвания, инсталиране на разни подобрения и т.н.
Благодаря!