K800i
Re: Sony Ericsson К800i
На едното място (най-вероятно) ти е с обявена цена за една година, а на другото за две..
В цялата търговска мрежа на Глобул няма и ЕДИН кодиран или заключен телефон, освен i-mode брандираните такива..
По-добре да си го вземеш без абонамент на цена около 230лв.-250лв. от някое "шано" магазинче и да не се занимаваш с глупости - освен ако не ти е необходима картата естествено, в който случай телефона ще е добре дошъл на тази субсидирана цена..Покупката от Германос е принципно по-добра оферта, заради допълните услуги, които могат да ти предложат (застраховка, g-паспорт и т.н.), сервиза е един и същ и за двете компании: това е фирменият сервиз на Германос, който по мое мнение е най-добрият в Бг. ..
В цялата търговска мрежа на Глобул няма и ЕДИН кодиран или заключен телефон, освен i-mode брандираните такива..
По-добре да си го вземеш без абонамент на цена около 230лв.-250лв. от някое "шано" магазинче и да не се занимаваш с глупости - освен ако не ти е необходима картата естествено, в който случай телефона ще е добре дошъл на тази субсидирана цена..Покупката от Германос е принципно по-добра оферта, заради допълните услуги, които могат да ти предложат (застраховка, g-паспорт и т.н.), сервиза е един и същ и за двете компании: това е фирменият сервиз на Германос, който по мое мнение е най-добрият в Бг. ..
Аз също търся софтуер за телефона си Sony Ericsson К800i......помогнете!!!Пратете ми го на Е[email protected] Искренно Ви благодаря!
-
- Регистриран: 19 дек 2008, 21:41
http://technology.actualno.com/news_94377.html
Какво стана с "великата" Нокия,май дървените глави който се прехласват по нея(като тези с "великите" Фолксваген Голф),на които някой им е казал,че са най-добрите и здравите машини и те почват да им се кланят и благославят,като фанатизирани мюсюлмани,без да виждат какви дървета са в действителност ще трябва да признаят,че има и други много добри,че дори и по-добри.
Какво стана с "великата" Нокия,май дървените глави който се прехласват по нея(като тези с "великите" Фолксваген Голф),на които някой им е казал,че са най-добрите и здравите машини и те почват да им се кланят и благославят,като фанатизирани мюсюлмани,без да виждат какви дървета са в действителност ще трябва да признаят,че има и други много добри,че дори и по-добри.
Това е от преди 2 години.Тогава D900 бе избран за най-добър gsm. Мерси,че ни върна назад в далечното минало.
-
Изинявам се,но найстиа не съм погледнал датата на новината,но все пак си е прзнание,което хората с Нокия е хубаво да виждат от време на време и да не плюят по другите марки,без дори да са имали нещо общо с техни продукти.
-
Извинявам се,но найстиа не съм погледнал датата на новината,но все пак си е прзнание,което хората с Нокия е хубаво да виждат от време на време и да не плюят по другите марки,без дори да са имали нещо общо с техни продукти.
Да, разликата в цената е в зависимост от продължителността на договора - 1 или 2години.
И тъй като вече от няколко дни имам този телефон мога да кажа, че е малко по-обемист отколкото би ми се искало, но пък е доста по-лек от очакваното.
Като цяло наистина е страхотен, но има две неща които вече ме дразнят:
1. капачето на камерата постоянно се отваря при всяко поставяне и изваждане от джоба
2. възможността да се приемат обаждания и с натиск на джойстика, което в повечето случай става случайно.
Докато с първото явно ще трябва да свикна, то ако някой знае дали може приемането на обаждания да се ограничи до натиска на само един бутон (без джойстика) моля да пише!
Благодаря!
И тъй като вече от няколко дни имам този телефон мога да кажа, че е малко по-обемист отколкото би ми се искало, но пък е доста по-лек от очакваното.
Като цяло наистина е страхотен, но има две неща които вече ме дразнят:
1. капачето на камерата постоянно се отваря при всяко поставяне и изваждане от джоба
2. възможността да се приемат обаждания и с натиск на джойстика, което в повечето случай става случайно.
Докато с първото явно ще трябва да свикна, то ако някой знае дали може приемането на обаждания да се ограничи до натиска на само един бутон (без джойстика) моля да пише!
Благодаря!
1. Телефона не е правен за тесни джобове на панталони.
2. Няма как да натиснеш случайно джойстика, освен, ако пак го носиш в тесни пантолони.
2. Няма как да натиснеш случайно джойстика, освен, ако пак го носиш в тесни пантолони.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
imam tozi sony ericsson i e mnogo dobar po6elavam i na vas da si go kupite mnogo e dobar mnogo mnogo
Искам да ви питам следното - дали има пач (patch) за К800i с firmware K810 R8BA024 RED52, който да показва номера след името на търсения, търсещия или пропуснатото обаждане? Ще ми е удобно да виждам номера, а не да набирам контакта, за да видя от кой номер ме е търсил... че знаете как е в момента... почти всеки има по 2-3 SIM карти.