K810i
Re: Sony Ericsson K810i
някой може ли да каже колко време кара батерията на този тел и какъв е правилния начин на зареждане ако си го купиш нов? мерси!
Еми, при мен батерията държи минимум 3 дни при разговори от около час, слушане на музика окло 30-40 мин, прехвърляне на музика и снимки с BT и няколко снимки...при положения че не слушам музика ме е изкарвал и 4 дни ! Първите ми 6-7 зареждания на телефона бяха по около и над 12 часа... и сега също ако имам такава възможност го оставям за 7-8 часа и си го чакам да си изгасне сам телефона! Дано съм ти бил малко полезен!
Мерси братле имам го от седмица и ми казаха че 3 пъти да го изчакам да изгасне сам сега държи около 2.5 дена нещо мн малко ми се струва ,ще го зареждам и аз по 12 часа следващите дни!
За всеки случай изключи 3G-то , защото ако обхвата му е слаб на твоя оператор батерията спада много по-бързо.
И преди да питаш: Как да го изключа?
Влез в Меню > Настройки > Свързване > Мобилни мрежи > GSM/3G мрежи > Само GSM
И преди да питаш: Как да го изключа?
Влез в Меню > Настройки > Свързване > Мобилни мрежи > GSM/3G мрежи > Само GSM
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
някой знае ли как да вкарам кода за отключване нa SE T610 ?
-
- Регистриран: 10 ное 2007, 13:51
Телефона е супер.Имам всичко което има к800 функцията фотопикс и Трак ИД както и по-силна батерия.Много по-удобен за ползване от к800.Аз го имам и съм супер доволен от него
Колега centur,видеото на К810 с каква скорост е,и в една тема си писал,че може да се увеличи...как може да стане?Коя резолюция е по добра-на К810 или VGA-15fps?Има ли значение камерата за видеоразговори дали е QCIF или като на К810?Благодаря ти предварително.
Видео с оригиналния драйвер е 12 fps ( кадъра/секунда ).
На К800 и К810 резолюцията на видео запис е 176 х 144 ( QCIF ).
Камерата за видео разговори е 640 х 480 VGA и на К800 и на К810 , но НЕ може да се ползва нито за снимки , нито за видеозапис ,а само за провеждане на видео разговори.
С моднатия драйвер за камерата видеото е 24 fps , но има малък лаг , ако ползваш zoom-а реакцията идва по-късно, а този проблем въобще не е от значение , защото zoom-а при К800 , К810 и т.н. е цифров , т.е. се губи качеството на картината като я увеличаваш , ако беше оптичен zoom тогава нещата стоят по съвсем друг начин ( няма загуба на качестовото ).
Иначе , ако си записваш видео и не ползваш zoom-а няма проблем , телефона си работи отлично.
Драйвера се сменя както акустиката : http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/Change_acoustic_driver.html
Принципа е един и същ , но съдържанието в папка own_custpack е друго , но за да се избегне излишно правене на папки , подпапки и т.н. аз съм направил готови архиви , само щракаш Exract Here ( Извлечи тук ) и ги преместваш в New Folder където се намира XS.
Моднат драйвер за камерата: http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/own_custpack_K800_original_camdriver_v.2.7_35_fps_video.rar
Оригиналния драйвер ( в случай , че нещо не ти хареса моднатия ) : http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/own_custpack_K810_original_camdriver.rar
На К800 и К810 резолюцията на видео запис е 176 х 144 ( QCIF ).
Камерата за видео разговори е 640 х 480 VGA и на К800 и на К810 , но НЕ може да се ползва нито за снимки , нито за видеозапис ,а само за провеждане на видео разговори.
С моднатия драйвер за камерата видеото е 24 fps , но има малък лаг , ако ползваш zoom-а реакцията идва по-късно, а този проблем въобще не е от значение , защото zoom-а при К800 , К810 и т.н. е цифров , т.е. се губи качеството на картината като я увеличаваш , ако беше оптичен zoom тогава нещата стоят по съвсем друг начин ( няма загуба на качестовото ).
Иначе , ако си записваш видео и не ползваш zoom-а няма проблем , телефона си работи отлично.
Драйвера се сменя както акустиката : http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/Change_acoustic_driver.html
Принципа е един и същ , но съдържанието в папка own_custpack е друго , но за да се избегне излишно правене на папки , подпапки и т.н. аз съм направил готови архиви , само щракаш Exract Here ( Извлечи тук ) и ги преместваш в New Folder където се намира XS.
Моднат драйвер за камерата: http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/own_custpack_K800_original_camdriver_v.2.7_35_fps_video.rar
Оригиналния драйвер ( в случай , че нещо не ти хареса моднатия ) : http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/own_custpack_K810_original_camdriver.rar
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Благодаря ти много колега:)Исках да разбера,дали след като камерата за видеотелефония е QCIF на даден апарат,дали това ще е осезаемо за този който ме гледа, или ако съм с К810,които е с камера за видеотелефония VGA???Питам те,защото обичам да купувам добри апарати и да ги сменям след 2-3г.,и желая избора ми да е правилен,и функциите му да са актуални и след време.Става дума за сравнение между Nokia6500 slider i K810,като при Nokia видеото е VGA 15fps,а камерата за видеотелефония е QCIF.
Как няма да е осезаемо след като е QCIF ( 176 х 144 ) , друго е с VGA ( 640 х 480 ).
Видео записа няма нищо общо с камерите за видео разговор.
На 6500 видеозаписа е VGA с 15fps и като капак на всичко е 3gp, т.е. лошо качество.
Като го гледаш на телефона добре , но ако го видиш на РС-то в нормалната му резолюция е отвратително, защото кадрите са малко , а формата който записва също- с тази комбинация не очаквай да е добро видео , то има само резолюция , но не и качество.
На К810 видеозаписа е 176 х 144 с 12 fps ( с оригиналния драйвер ) , с а моднат може 24 fps без никакви проблеми.
А слайдерите на нокиа се разхлабват бързо и имат голям луфт - не са като на самсунг , които имат "традиция" в тази област.
Видео записа няма нищо общо с камерите за видео разговор.
На 6500 видеозаписа е VGA с 15fps и като капак на всичко е 3gp, т.е. лошо качество.
Като го гледаш на телефона добре , но ако го видиш на РС-то в нормалната му резолюция е отвратително, защото кадрите са малко , а формата който записва също- с тази комбинация не очаквай да е добро видео , то има само резолюция , но не и качество.
На К810 видеозаписа е 176 х 144 с 12 fps ( с оригиналния драйвер ) , с а моднат може 24 fps без никакви проблеми.
А слайдерите на нокиа се разхлабват бързо и имат голям луфт - не са като на самсунг , които имат "традиция" в тази област.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм