K810i
Re: Sony Ericsson K810i
4i4o mi podari na ba6ta mi k800i za rojdenniq mu den..Ba6ta mi e mnogo dovolen!!!Sledva6tiq pat kogato 4i4o mi se varna ot Angliq mi pokaza 4e si e kupil K810i.........
Mnogo po dobar e i v snimkite i v rezoluciqta :)
Mnogo po dobar e i v snimkite i v rezoluciqta :)
A pak i kakvo 4e nqma IrDa........
Savremennite GSM-i se proizvejdat sas Bluetoth
Savremennite GSM-i se proizvejdat sas Bluetoth
IUUUU po-grozen e ot simens c 15 :(
В действителност телефонът изглежда мноооого по-добре отколкото на картинката тук (то и на N73 ME картинката е доста нескопосна, но на живо телефонът е бонбон с този черен панел). K810i не е правен да се хареса за тийнейджъри - бутоните напомнят не само имиджовите модели на "Mobiado", но и тези на ламповите декове "Technics" от 80-те години.:) Класика!:)
Мисля, че е много добро и стилно съчетаване на полъх от романтичното минало (когато техниката беше желязна) и съвременна функционалност. А ако батерията наистина е толкова добра, аз лично няма да го откажа.:)
И още нещо - на много сайтове, включително и на официалния на SE, си пише, че има инфрачервен порт - не, че щеше да е проблем, ако нямаше ... В mobilebulgaria инфото май е леко посгрешено.
Мисля, че е много добро и стилно съчетаване на полъх от романтичното минало (когато техниката беше желязна) и съвременна функционалност. А ако батерията наистина е толкова добра, аз лично няма да го откажа.:)
И още нещо - на много сайтове, включително и на официалния на SE, си пише, че има инфрачервен порт - не, че щеше да е проблем, ако нямаше ... В mobilebulgaria инфото май е леко посгрешено.
Може ли някой да ми каже в какъв формат записва видео К810, мисълта ми е дали са вкарали нещо по различно от 3GP ? Това е единственото нещо, което ме дразни в моят К800 !!!!!!!!!!! Записва ли и в по-големият MPEG 4 ???
-
- Регистриран: 24 юли 2006, 15:27
добре де, може ли някой да ми обясни какво му харесахте толкова на този вече морално остарял телефон? разбирам да имаше нещо ново, ама това са работи отпреди 2 години че и повече
поне да бяха сложили някаква по-добра камера и да бяха направили смешния дисплей по-голям - тоя с лупа трябва да го гледа човек
поне да бяха сложили някаква по-добра камера и да бяха направили смешния дисплей по-голям - тоя с лупа трябва да го гледа човек
Вече не знам какво да мисля за дизайнерите на SonyEricsson. Шантави хора. К810 хич не ми хареса на външен вид, когато го анонсираха (въобще няма да споменавам функционални характеристики).
Обаче днес пичовете от гсмарена изкараха едно ревю на тела със снимки на живо и както често се оказва, има разлики от първоначалното впечатление. Като изключим копчетата (или като ги включим, де да знам вече) изглежда доста стилен и приятен.
Обаче днес пичовете от гсмарена изкараха едно ревю на тела със снимки на живо и както често се оказва, има разлики от първоначалното впечатление. Като изключим копчетата (или като ги включим, де да знам вече) изглежда доста стилен и приятен.
Aбе защо на снимките които са правени с k810 в Gsmarena.com , се вижда нашия мол в София?! :)
Щото гсмарена са наши хора;) Почти на всяко ревю на тел, снимките правени с него са там... така е от известно време..може би година - година и половина;) преди да го затворят беше София Ленд;)
-
- Регистриран: 24 юли 2006, 15:27
мда, както очаквах снимките с този телефон са повече от плачевни
толкова замазани и нефокусирани, сякаш са снимали през найлонов плик
трагедия
вярно на к800 снимките са зле ама това бие всякакви рекорди по безобразие
толкова замазани и нефокусирани, сякаш са снимали през найлонов плик
трагедия
вярно на к800 снимките са зле ама това бие всякакви рекорди по безобразие