K810i
Re: Sony Ericsson K810i
Дали скоро няма да се появи и на бълг.пазар?
А може и да го има ,знае ли някой?
А може и да го има ,знае ли някой?
naistina mojeshe poveche da se postaraqt dobre izglegda no mislqche mojeshe i po dobre,she vidim po natataka kakvo she iskarat!!!
Аз съм с K700 вече три години и до момента не съм имал никакви проблеми с джойстика. Много зависи как стопанисваш телефона. Ако постоянно го държиш на прашно място или места където има фин прах, вероятно ще имаш проблеми, но при нормално ползване всичко е ок
Поне за мене не представлява интерес ;) След като имам К800 не виждам с какво освен с подобрените размери К810 да е по-добър от К800
еее тия пак са избухнали с цена, очакванията ми бяха да е максимум 700лв...това в най-лошия случай...тези яко ми разбиват надеждите ;))
Не става ясно за цените на кои говириш,но вчера си купих телефона от Германос за кеш 699 лв.
говоря за тия цени, които са в mobilebulgaria... дано стане като с К800...цената да вземе да пада драстично в първите един-два месеца!
За драстично падане не знам,но поне стартира с 100 лв.по-малко от К800 в същите вериги.Освен това бройките отделени за Бг са единични!!!!На старта на К800 не беше така!!!
-
- Регистриран: 27 яну 2007, 09:52
От GEMANOS с програма или без ,и вярна ли е цената
Какво не е ясно-магазина е в гр.Пловдив,ул.Гладстон,без договор с карта и струва 699 лева!!!!!