K850i
Re: Sony Ericsson K850i
Не, но мога да правя ИСТИНСКИ снимки, по телефон мога да се обаждам и от НОКИА 1110
Но носиш две устроиства, едва ли носиш фотоапарата колкото телефона.
Пълно щастие НЯМА.......
Най-добрата галерия от снимки на телефона, която съм виждал в Мрежата:
http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=46469
http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=46469
--------------BAN--------------
vladovn
vladovn
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
"Re: Sony Ericsson K850i [Re: Detritus]
Автор: apolon25
Дата: 12.08.2007 12:36
това което не ми харесва в телефона това е че е прекалено дебел
още като се види отстрани все едно са залепили 2 телефона
другото което не ми харесва е че е с някакси неудобна клавиатура
хубавото е че е с 5 МП камера"
Как пък разбра, че клавиатурата не е удобна. Ако си го имал и не си писал в форума е голям пропуск.
Автор: apolon25
Дата: 12.08.2007 12:36
това което не ми харесва в телефона това е че е прекалено дебел
още като се види отстрани все едно са залепили 2 телефона
другото което не ми харесва е че е с някакси неудобна клавиатура
хубавото е че е с 5 МП камера"
Как пък разбра, че клавиатурата не е удобна. Ако си го имал и не си писал в форума е голям пропуск.
незнам може и да е удобна клавиатурата му не споря
ама не съм виждал такава досега като на Se K850
ама не съм виждал такава досега като на Se K850
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
ЕЕЕЕ стига де, чак пък два!!!! 17мм. Сигурно доста ТЪНКИ телефони си виждал.
Не е дебел телефонът (17 мм). А и аз лично не харесвам тънките телефони (под 14-15 мм) - изглеждат ми направени за "нежни" създания и от двата пола.:) А клавиатурата е въпрос на 2-3 дни свикване с нея, на мен ми се вижда удобна и въздъхнах с облекчение, като видях, че няма джойстик.
В този телефон основно ме притесняват 2 неща:
1) СТЪКЛОТО, покриващо целия модул на камерата (включително предпазителя на лещите, който се отваря и затваря автоматично). След дълго ровене из форумите открих две обяснения за поставянето му: а) предпазва матрицата от изгаряне при продължителен престой на пряка слънчева светлина; б) предпазва от проникване на вода. И двете ми се струват не особено оправдани за подобен ход - та нали, въпреки че стъклото ще е scratch resistant и няма да се драска (има и метална окантовка), то ще се цапа, а това ще влияе на качеството на снимките (едва ли някой ще има нерви да го чисти постоянно). В един руски форум дори имаха идея да го изрежат:), но така ще отпадне гаранцията;
2) Отзад телефонът е с гладка повърхност и когато се постави легнал, ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯТ бива изцяло закрит и звук почти не се чува. Супер неудобно ще е за слушане на музика без handsfree (май не може да го сложиш лесно и легнал настрани - леко овални ми се виждат страничните повърхности). А и не знам какво положение ще трябва да му се търси, когато го настройваш да те буди сутрин - много рискуваш, като просто го оставиш легнал на шкафчето (масата) до главата си, да не го чуеш. Също така телефонът няма да се чува, когато е в кожен калъф, който му пасва плътно, а когато е в джоба ти, няма как да вървиш така, че да си сигурен, че говорителят не е закрит.:P:(:) Защо не направят високоговорители отстрани или отгоре, подобно на Nokia?
Някой да каже нещо успокоително по тези 2 въпроса? Дали няма да направят нещо да избегнат тези проблеми във финалната версия?
В този телефон основно ме притесняват 2 неща:
1) СТЪКЛОТО, покриващо целия модул на камерата (включително предпазителя на лещите, който се отваря и затваря автоматично). След дълго ровене из форумите открих две обяснения за поставянето му: а) предпазва матрицата от изгаряне при продължителен престой на пряка слънчева светлина; б) предпазва от проникване на вода. И двете ми се струват не особено оправдани за подобен ход - та нали, въпреки че стъклото ще е scratch resistant и няма да се драска (има и метална окантовка), то ще се цапа, а това ще влияе на качеството на снимките (едва ли някой ще има нерви да го чисти постоянно). В един руски форум дори имаха идея да го изрежат:), но така ще отпадне гаранцията;
2) Отзад телефонът е с гладка повърхност и когато се постави легнал, ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯТ бива изцяло закрит и звук почти не се чува. Супер неудобно ще е за слушане на музика без handsfree (май не може да го сложиш лесно и легнал настрани - леко овални ми се виждат страничните повърхности). А и не знам какво положение ще трябва да му се търси, когато го настройваш да те буди сутрин - много рискуваш, като просто го оставиш легнал на шкафчето (масата) до главата си, да не го чуеш. Също така телефонът няма да се чува, когато е в кожен калъф, който му пасва плътно, а когато е в джоба ти, няма как да вървиш така, че да си сигурен, че говорителят не е закрит.:P:(:) Защо не направят високоговорители отстрани или отгоре, подобно на Nokia?
Някой да каже нещо успокоително по тези 2 въпроса? Дали няма да направят нещо да избегнат тези проблеми във финалната версия?
eto tova e telefona za men! 5MP kamera CyberShot snima po dobre dori ot nokia n95