K850i
Re: Sony Ericsson K850i
Вече говорихме за това, имаше цяла тема. Двата са равностойни, ако не смятаме снимките в лоши светлинни условия.
При N95 май само това важи - АКО, АКО. Щяха да бъдат равностойни АКО снимаха в ВСИЧКИ условия еднакво, иначе не са.
da obache nokiata pravi mnogo mnogo po-dobro video a pri sravnenie na kameri i tova se gleda B)
Samo da kaja AKO capa ga6ti i miri6e:))
Tfa e the best model :PpP nqma po qk ot toq
тцтцтц к'ви детски караници правите за телефон който дори не сте виждали...мнението на DEVILHUNTER определено е най-доброто ~~ ...айде и със здраве ;)
Нещо съм му навит на този телефон... имам особени изисквания:
1. да е малък, лек, да изглежда добре, да не се зацапва и да не се драска (лесно:)), удобна клавиатура, не мога да пазя телефони...
2. батерията да издържа прилично - поне 3-4 дни с ползване на плеъра
3. Нямам големи изисквания към камерата, да не е съвсем скапана само... имам фотоапарати и камери
4. Да не сложно боравенето с него и да се разбира добре с блутут и компютър, не искам да прекарам два месеца с разучаване...
5. като е уокмен - да вади добър звук, да борави лесно и бързо с файловете, до колко голяма карта може да понесе? Радиото да хваща!
6. Да е бърз, ама много! дразнят ме замислените телефони!
Ако някой го има и има търпение, нека даде инфо, моля. Нека честно сподели и лошото и хубавото! Чакам съвет от всички за нещото което търся, може и да не е точно този и нека пишат потребители със собствен практически опит, моля! Цената не е от особено значение, но все пак... предварително благодаря!
1. да е малък, лек, да изглежда добре, да не се зацапва и да не се драска (лесно:)), удобна клавиатура, не мога да пазя телефони...
2. батерията да издържа прилично - поне 3-4 дни с ползване на плеъра
3. Нямам големи изисквания към камерата, да не е съвсем скапана само... имам фотоапарати и камери
4. Да не сложно боравенето с него и да се разбира добре с блутут и компютър, не искам да прекарам два месеца с разучаване...
5. като е уокмен - да вади добър звук, да борави лесно и бързо с файловете, до колко голяма карта може да понесе? Радиото да хваща!
6. Да е бърз, ама много! дразнят ме замислените телефони!
Ако някой го има и има търпение, нека даде инфо, моля. Нека честно сподели и лошото и хубавото! Чакам съвет от всички за нещото което търся, може и да не е точно този и нека пишат потребители със собствен практически опит, моля! Цената не е от особено значение, но все пак... предварително благодаря!
Всъщност какво стана с този телефон?! Кога ще излиза последно? Нямам търпение да го видя на живо и да го разчовъркам! :)
-
- Регистриран: 10 авг 2007, 12:02
Много хубав телефон. Ляга в ръката и се отличава с интересен дизайн и възможности. Кефи ме. За работа е супер.
-
- Регистриран: 20 юни 2007, 19:22
"Ляга в ръката"има ли го вече