K850i
Re: Sony Ericsson K850i
q kaji kanta v sinio sveti li ili ako ima nqkakvi nastroiki kaji kak da stane pls i mersi predvaritelno
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Не свети и не знам да има такива настройки.
Обаче днес се отървах от телефончето и ми олекна.
Пак се върнах в лагера на Symbian-ите с една N95.
...и пак Ви казвам - изчакайте нов SW за к850, че със сегашния не се трае. А и цената му ще пада още.
Ако толкова не можете да устиската и имате възможност - изберете си варианта с черни кантове и в зелено. При светло сивия кант се забелязват бързо износване по краищата...
Успех!
Обаче днес се отървах от телефончето и ми олекна.
Пак се върнах в лагера на Symbian-ите с една N95.
...и пак Ви казвам - изчакайте нов SW за к850, че със сегашния не се трае. А и цената му ще пада още.
Ако толкова не можете да устиската и имате възможност - изберете си варианта с черни кантове и в зелено. При светло сивия кант се забелязват бързо износване по краищата...
Успех!
Някой да сподели колко му държи батерията моля. Имам предвид при средно ползване, 20-30 мин говорене + около 1 час мп3 или радио + няколко снимки на ден.
Imam Sony Ericsson K850i koito e na nqkolko 4asa. Kogato go kupih vednaga si slojih sim kartata i prehvyrli 4rez Bluetooth vsi4ki nomera ot stariq si tel (K750i). Izto6tih mu bateriqta do krai (dokato ugasne tela), sled tova se pribrah i go vkliu4ih da se zarejda (pyrvo zarejdane)- okaza se 4e vsi4ki nomera v tela i sim kartata sa iz4eznali, spisycite na povikvaniq sy6to sa prazni, systoqnie pamet v tel kontakti (0/1000) nomera (0/7000) pamet sim (0/200), kogato se opitam da zapametq nov nomer mi izpisva- nemoje da se dobavqt pove4e kontakti. Nqkoi znaeli kakyv e problema ?
Ъпдейтни го през SEUS: http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/Update_with_SEUS.html
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Zdraveite na 8-i si vzeh tozi telefon mnogo mi haresa i e dosta dobyr samo imam edin mal1k problem zna4i kato vlqza v mediq i 6trakna v1rhu posledno napraveni snimki s kamera mi izlizat snimkite,no ima i takiva koito ne sa napraveni ot men a sa takiva koito sam ka4il ot PC-to koito ima tozi tel ili znae kak da re6a problema da pi6e.
mi i na men mi e taka vie mn se vglejdate i su6to onezi koito iskat da slagat nov softoer mi kato ne vi haresva ne go vzimaite tela e super batereiata e the best prosto durji mn pove4e otkolkoto na teq nokii prehvaleni nz pi4 kakuv e problema i dali izob6to moje da se kaje problem tva :)
мм да и ас го имам тоя проблем с снимките ... шибаното е че немогат да се местят фаиловете.... и стоят кадето телла прецени ... !