K850i
Re: Sony Ericsson K850i
Няма нужда от Media Manager-а !
Стартираш MyPhoneExplorer, слагаш USB кабела, щракаш F2 после Търсене устройство и си готов.
Стартираш MyPhoneExplorer, слагаш USB кабела, щракаш F2 после Търсене устройство и си готов.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Е, така кажи де ! Благодаря ти за инфото, но в такъв случай няма да мога да ползвам качените в CD то файлове с музика, снимки и пр. А много исках да ги видя, щото телефона е почти празен и вътре нито картинки, нито мелодии, абе нищо качено няма.
През MyPhoneExplorer освен да обменям файлове компютър-телефон и обратно, какво друго мога да правя ? И кога e безопасно да извадя USB от телефона ? Първо да дам Disconnet на MyPhone Explorer, нали ?
Не знам какви снимки има в CD-то от комплекта.
От MyPhoneExplorer можеш да си инсталираш Java, да изпращаш съобщения като ги пишеш от РС-то ( има опция да пратиш флаш SMS - както като си получаваш сметката и изчезва ), да си редактираш контактите, да слагаш събития в календара, напомняния, бележки, синхронизиране и т.н.
Дисконектването е най-лесно щракаш Файл > Прекъсване ( или за по-кратко F1 ) и махаш USB кабела.
Само при опцията Прехв. файлове от телефона тогава отваряш My Computer и щракаш дясно копче на мишката Eject върху една от двете памети ( няма никакво значение коя ) - после махаш USB кабела.
От MyPhoneExplorer можеш да си инсталираш Java, да изпращаш съобщения като ги пишеш от РС-то ( има опция да пратиш флаш SMS - както като си получаваш сметката и изчезва ), да си редактираш контактите, да слагаш събития в календара, напомняния, бележки, синхронизиране и т.н.
Дисконектването е най-лесно щракаш Файл > Прекъсване ( или за по-кратко F1 ) и махаш USB кабела.
Само при опцията Прехв. файлове от телефона тогава отваряш My Computer и щракаш дясно копче на мишката Eject върху една от двете памети ( няма никакво значение коя ) - после махаш USB кабела.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Пращането на съобщения от компютъра таксува ли се все едно е през телефона ? И относно тия Java приложения, инсталиране и ползване пак ще те питам, но друг път. След малко излизам. Тенкс още веднъж за инфото, телефона е жесток, но с онзи проблем не знам кво да правя. Дай ми съвет, освен обикаляне по магазините. Ако искаш ще изчакам до понеделник, вторник , за да ме посъветваш кво да правя. Разбираш, че от магазина нямат полза да се съгласят с мене и ще отричат до последно, че тва изобщо е проблем.
Да, нали програмата е свързвана с телефона с тази цел да ти е по-удобно вместо да се мъчиш на телефона да ги пишеш.
За сега с друго няма как да ти помогна освен и аз да взема да обикалям магазините да гледам как е клавиатуртата :D
За сега с друго няма как да ти помогна освен и аз да взема да обикалям магазините да гледам как е клавиатуртата :D
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
А може ли вместо USB кабел да ползвам Bluеtooth, докато работя с MyPhoneExplorer ? Щото ми се вижда по-удобно без кабели между компютъра и телефона.
И моля те, помисли върху този проблем с дисплея и луфтовете между стъклото което го покрива и корпуса на клавиатурата. Става въпрос за местата, където са сензорните бутони. И ще чакам твоя съвет в началото на следващата седмица. ТЕНКС за всичко и предварително !
Бъди здрав !
И моля те, помисли върху този проблем с дисплея и луфтовете между стъклото което го покрива и корпуса на клавиатурата. Става въпрос за местата, където са сензорните бутони. И ще чакам твоя съвет в началото на следващата седмица. ТЕНКС за всичко и предварително !
Бъди здрав !
Можеш да ползваш програмата през: USB кабел, Bluetooth и Infrared - каквато връзка ти предпочиташ ( с кабела е най-бързо ).
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Сега прочетох съобщенията ти. Тая светлинка, за която ти говоря я виждам в долния ляв ъгъл на самия дисплей. А стъклото на дисплея в долната си част при сензорните платки не е добре прилепнало към корпуса, на който се намира клавиатурата. Демек, там по-лесно ще влиза влага, прах и пр., а и самата светлинка леко дразни. Ще чакам съвета ти да го връщам ли телефона или ако не е сериозен дефекта, поне да знам. Но честно искам да ми кажеш какво мислиш. Ако искаш ги разгледай в магазините, много те моля.
И моя има такава светлинка ниско долу при сензорните бутони.