Какво мислите за новите SE?
Re: Какво мислите за новите SE?
Прочетох ти го. По тази логика можеш да кажеш същото за още много други телефони(iPhone, Toshiba G900 например), но това не означава нищо на практика. А за SE G900 - спецификациите му са обявени, не е като да не са. Сравних го с G810 тъй като и двата телефона са със Symbian, 5MP камера и т.н., но всъщност не бях много прав да ги сравнявам, тъй като не са в един и същи ценови клас - G810(Samsung) ще е доста по-скъп от G900(SE).
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Чесно казано очаквах повече от Нокиа и СЕ. Не всмисъл като функцкционалност, а като модел- бестселър. Няма нищо което да те грабне. Дано тази тенденция не се запази. Може и аз да съм пренаситен - но засега не виждам нищо което да ме впечатли особено.
Аз много съм впечатлен от флагмана на SE - XPERIA X1. Едно функционално бижу, съчетаващо в себе си всички съвременни технологии и функции. Х1 според мен е звездата на изложението в Барселона.
W980 ми харесва като дизайн и възможности, но съм и малко разочарован очаквах да излезе с някаква ОС, но не би.
За сметка на него G700 и G900 ме изненанадаха с техните "смарт" възможности както и от екстрите който предлагат, но не ми допада дизайна им - банален е според мен.
С902 има интересен дизайн - прави впечатление със слайда на панела разкриващ камерата отзад. Камерофона притежава и интересни сензорни бутони острани на дисплея.
С702 изглежда добре. Устойчив на водни пръски и прах, притежава GPS.
P.s. Аз лично съм доволен от новата гама на Sony Ericsson.
W980 ми харесва като дизайн и възможности, но съм и малко разочарован очаквах да излезе с някаква ОС, но не би.
За сметка на него G700 и G900 ме изненанадаха с техните "смарт" възможности както и от екстрите който предлагат, но не ми допада дизайна им - банален е според мен.
С902 има интересен дизайн - прави впечатление със слайда на панела разкриващ камерата отзад. Камерофона притежава и интересни сензорни бутони острани на дисплея.
С702 изглежда добре. Устойчив на водни пръски и прах, притежава GPS.
P.s. Аз лично съм доволен от новата гама на Sony Ericsson.
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
6220 класик е посочен с начална цена- 325 евро. Явно политиката на нокиа е да повторят успеха с 6120 класик. Нищо лично- но не мисля че СЕ ще отговорят адекватно на това предизвикателство ( въпреки че имат добри попадения)
Алтернативата на 6220 Classic e SE G700 или с една идея по-добрия SE G900. Лично на мен Нокиа-та по ми допада, а и цената на която ще се продава е страхотна, но има един основен минус, който е много дразнещ - слабата батерия, точно както предшественика си 6120 Classic.
Вие забелязахте ли, че цифровите индекси на C-серия напомнят много на японските им братя. SE май намекват за Bravia в телефоните си и за извън Япония.
П.С. Честит празник на всички който празнуват днеска! :)
П.С. Честит празник на всички който празнуват днеска! :)
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
...по-скоро си отврят място за междинни модели - според слуховете, само тази година ще се появят още поне 7 Cybershot модела, 1 или 2 UIQ3.1 апарата и цяло ново поколение Walkman.
number_320,
можеш ли да кажеш от къде е тази информация и евентуално някакви линкове? За мен е любопитно да видя каква е стратегията им за тази година.
;))
можеш ли да кажеш от къде е тази информация и евентуално някакви линкове? За мен е любопитно да видя каква е стратегията им за тази година.
;))
Ето линк на всички нови телефони на SE показани досега на изложението в Барселона. Съдържа богат снимков материал и рецензии от братята руснаци:
http://www.mobile-review.com/exhibition/2008-3gsm-sonyeric.shtml
http://www.mobile-review.com/exhibition/2008-3gsm-sonyeric.shtml
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
"можеш ли да кажеш от къде е тази информация и евентуално някакви линкове?"
Мога да ти кажа: имам щастието да познавам завеждащият промоционния отдел на СЕ за южна германия. За този господин работих преди години (преди вятърът да го отвее в СЕ), и все-още се виждаме винаги когато можем. Тези слухове се базират на разглеждани от него прототипи при последните му посещения в Hammersmith и Stockholm през януари. Линкове и снимки, по обясними причини не мога да предоставя. Аз, лично, му вярвам, но това не е задължително за всеки. ;-)
Мога да ти кажа: имам щастието да познавам завеждащият промоционния отдел на СЕ за южна германия. За този господин работих преди години (преди вятърът да го отвее в СЕ), и все-още се виждаме винаги когато можем. Тези слухове се базират на разглеждани от него прототипи при последните му посещения в Hammersmith и Stockholm през януари. Линкове и снимки, по обясними причини не мога да предоставя. Аз, лично, му вярвам, но това не е задължително за всеки. ;-)