Който е имал Айфон,да не го сменя със Сони
Който е имал Айфон,да не го сменя със Сони
Има голям проблем при трансфера на контакти от айфон към сони ! Чрез трансфер данни,можете да прехвърлите единствено снимките и видеото,но най-важното контактите....забравете,те си остават в ай облъка до следващото купуване на ай фон !
Re: Който е имал Айфон,да не го сменя със Сони
Може да се експортират от iCloud и да се импортират в Google акаунт. Това не важи само за Сони. iCloud акаунт може да се ползва само и единствено на Apple устройство.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Който е имал Айфон,да не го сменя със Сони
има как правил сам го , става ,помисли малко не казваи ,нестава
И на грамофонна плоча съм ги свалял всичко може
Става, става, трябва да ги експортираш към vcf файл с icloud и същия файл да го вкараш в google contacts.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Тази тема е най-малоумното нещо което съм чел тук от доста време.....Още самото заглавие е най-малкото леко подвеждащо....По-долу беше обяснен достатъчно добре какъв е начина да се експортнат контактите от Айклауд в Гугъл....Тази “тежка” процедура отнема горе-долу минута от началото до края! Но виж като ползвател на айфон най-тържествено обещавам че няма да го сменя със Сони!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Да е само тази тема, с мед да го мажеш автора ;) Има немалко теми или изказвания, които показват тоталната липса на елементарна техническа мобилна грамотност ;)
Re: Re: Re: Който е имал Айфон,да не го сменя със Сони
Отиди в Теленор, прехвърли си номера и ще ти ги копират безплатно :X:D:D:D
Сещам се за поне 25 апа, които правят това за няколко секунди.
Изклчително глупава тема, извинявам се.
Изклчително глупава тема, извинявам се.
С една уговорка - имал съм случай приложение уж да архивира контактите, но файлът да е повреден, проверявайте си навреме, не да разберете чак като се счупи.