koq marka za GSM e po dobra NOKIA ili Sony Ericsson
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
Re: koq marka za GSM e po dobra NOKIA ili Sony Ericsson
Доста тъпа тема,но за мен Се са по-добре.
Тогава кажи една нокиа за 380 лв. ( чисто нова ) да има : стерео радио , блутуут , инфрачервен порт , добър дисплей ( 176 х 220 и да не е като на 6230 мъничък дисплея ) , да е лек телефона ( до 100 грама ) , звука да е супер ( задължително стерео ) и да не е симбиан !
Аз до сега не знам такава да има , ако има кажи ми коя е и да е масово разпространена на тази цена , нали няма ?
Аз до сега не знам такава да има , ако има кажи ми коя е и да е масово разпространена на тази цена , нали няма ?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ама големи ЛАПНИШАРАНКОВЦИ СМЕ. Дай НИ ТЪПА тема, да видиш колко големи РАЗБИРАЧИ сме.
ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ
ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ
AKO 6TE SI VZEMA6 SKUPA NOKIA DA-AMA MALKITE IM MODELI SA BOKLUK!PO DOBRE SI VZEMI SONY ERIKSON!PO MASLKO PARI-POVE4E FUNKCII I KA4ESTVO!
спокойно печелиш конкурса за най балъшки теми! можеш да престанеш вече!
е преди беше vipsladur сега е W950
ee pak az ... awe ostanal sym s vp4etal4enieto 4e nokia ne dyrji tolkova na kompaktnosta v telefonite si ot nai-visok klas.. koeto men hi4 ne mi haresva . a ina4e vyv funkcii i ka4estvo nokia sa dosta dobri , no kato 4e li ne mogat da se vmestqt v 100 grama . a SE uspqha :)
Predi imah K700 , dosta funkcii , ama naistina koistika mu sled 5-6 meseca i ne moje6e da se izpolzva vuob6te!Panela mu se iztyrka dosta , poneje govorih dosta vseki den! Originalen panel struwa 60 lw i e mnogo skup... Dokato sega sum s 6230i i priatelkata mi si kupi...
Mnogo sum dovolen , za6toto e mn zdrav i makar , 4e govorq mnogo bateriqta mi durji dosta dni.Drugoto , koeto e 4e panela go smenih samo vednuj za godina i struwa 15lw.Izglejda kato originalen i ne se tyrka tolkova lesno...Mislq , 4e 6te izkara pone 7-8 meseca...Taka 4e i displeq mu e mn dobur s 208x208 , vupreki 4e e po maluk...
Vinagi bih predpo4el Nokia makar 4e e po skypa!
Mnogo sum dovolen , za6toto e mn zdrav i makar , 4e govorq mnogo bateriqta mi durji dosta dni.Drugoto , koeto e 4e panela go smenih samo vednuj za godina i struwa 15lw.Izglejda kato originalen i ne se tyrka tolkova lesno...Mislq , 4e 6te izkara pone 7-8 meseca...Taka 4e i displeq mu e mn dobur s 208x208 , vupreki 4e e po maluk...
Vinagi bih predpo4el Nokia makar 4e e po skypa!
След 10 дена моя телефон ще стане на 6 месеца , до сега не съм имал никакви проблеми с джойстика или панела .
Има си калъф за тази работа , дори и сега седи както си го купих нов , няма нито една драскотина !
Просто човек който се "грижи" за телефона си , каквато и марка да е ще изкара повече време .
Това , че тухлите са скъпи не значи , че и те не се повреждат .
Има си калъф за тази работа , дори и сега седи както си го купих нов , няма нито една драскотина !
Просто човек който се "грижи" за телефона си , каквато и марка да е ще изкара повече време .
Това , че тухлите са скъпи не значи , че и те не се повреждат .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Аз съм съгласен с Гелето, че се изписаха доста неща на тема, която няма особен смисъл.
При положение, че може би за над 90% от хората мобилният телефон е необходим аксесоар дизайна е от най-голямо значение.
В това отношение Нокия винаги са били много напред!
При положение, че може би за над 90% от хората мобилният телефон е необходим аксесоар дизайна е от най-голямо значение.
В това отношение Нокия винаги са били много напред!